Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen egy nem könnyen megkapható fiú szerintetek?
Én soha nem futottam még egy fiú után sem, az nem a nő dolga.
Hívjon ő randira.
Persze a másik véglet, ha a második randin szerelmet vall. Mivel nem is ismer még olyankor, nem az érzelmeit kérdőjelezném meg, hanem azt, hogy egyáltalán normális-e. Hogy tudja-e, mit jelent a szó.
ma 20:00: Valahogy elfogadtam a kezdet kezdetén, hogy kizárólag a férfinak/fiúnak kell kezdeményezni, talán mert azt diktálják a szokások és fel sem merült bennem, hogy alkalomadtán ez lehet fordítva is. Aztán végiggondoltam a dolgot és arra jutottam, hogy miért ne? Ennyit a "ki kezdeményezzen" témáról.
A teperés pedig a halálom nekem is, sose vártam el, hogy teperjenek utánam. Ha valakinek ettől leszek több vagy izgalmasabb, az nem sokat várhat el a személyiségemtől. Szerintem kölcsönösen kifejezett érdeklődés esetén is baromira izgalmas egymás megismerése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!