Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen egy nem könnyen megkapható fiú szerintetek?
Hát.. szeretitek ha a fiú a második randin azt mondja, hogy szeretlek? Ennyivel feladta magátés tudom, hogy a lányok is szeretnek harcolni a fiúért.
Akkor a kérdés kiegészítve azzal, hogy mi a KÜLÖNBSÉG a könnyen megkapható (könnyűvérű) srác illetve a nem könnyen megkapható között?
Az új kérdésed sem sikeredett jóra.
Minek harcolni a fiúért? Nem ő akar nekünk udvarolni?
Az, hogy nem akar egyből rá mászni valaki, az nem azt jelenti, hogy a lánynak kell utána kepesztenie. Ez az elgondolás erős képzavar.
Ritka, de akad ilyen. Volt egy ilyen barátom, nem akarta elsietni. Még szűz volt, meg úgy általában tapasztalatlan (bár én se voltam túl rutinos), mégis hamar összehangolódtunk.
Sok időt töltöttünk együtt előtte is, beszélgettünk, voltak programjaink, meg húztuk egymást szexuálisan is. Végeredményben alaposan megismertük egymást. Nem volt rossz. :)
Ó,anyám....csak tudnám hol vannak ilyenkor a feministák!
Tudjátok csajok egy IGAZI kapcsolatban a nőnek is mutatnia kéne valamit és nem csak nekünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!