Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy vékony fiút támadni, hogy gyúrja ki magát, mert csak úgy lehet barátnője?
Figyelt kérdés
Én csak 52kg vagyok, viszont nem érem el a 170cm magasságot sem, szóval inkább szálkásnak mondanám magam, nem tudom miért kell erőltetni ez a gyúrást, így is fordult már utánam gyönyörű lány az utcán vagy bámultak csajok buszon, szemezni is szoktak lányok velem időnként, persze a legtöbb lány észre sem vesz, de pont ez a léneg, így könnyebb észre vennei, ha valakinek bejövök.
Most tudom, hogy sokaknál a nagy mackós, szőrös fickók a nyerők, másoknál meg a magas vékonyak, megint másoknál a kigyrút kopaszok, másoknál a hosszú hajú rockerek.
2013. febr. 10. 01:59
21/23 anonim válasza:
Szegénykéim... vékony vagyok, de szerintem fél kézzel összeroppantanám a kislányokat. :)) Olyan súllyal utcára se mernék kimenni. :P
22/23 anonim válasza:
23/23 anonim válasza:
nem feltétlenül lesz barátnője aki gyúr, én izmos vagyok, mégsincs barátnőm:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!