Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kell egy vékony fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egy vékony fiút támadni, hogy gyúrja ki magát, mert csak úgy lehet barátnője?

Figyelt kérdés

Én csak 52kg vagyok, viszont nem érem el a 170cm magasságot sem, szóval inkább szálkásnak mondanám magam, nem tudom miért kell erőltetni ez a gyúrást, így is fordult már utánam gyönyörű lány az utcán vagy bámultak csajok buszon, szemezni is szoktak lányok velem időnként, persze a legtöbb lány észre sem vesz, de pont ez a léneg, így könnyebb észre vennei, ha valakinek bejövök.

Most tudom, hogy sokaknál a nagy mackós, szőrös fickók a nyerők, másoknál meg a magas vékonyak, megint másoknál a kigyrút kopaszok, másoknál a hosszú hajú rockerek.

2013. febr. 10. 01:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
én 181 centihez 65 kg szeretnék lenni, sztem az tökéletes lesz nekem :) de most is meg vagyok elégedve magammal 61 kilósan, hiába mondja anyum h milyen vékony vagyok ... van 6 kocka is a hasamon úgyhogy nem lehetek gáz, izmos vagyok azért
2013. febr. 10. 07:52
 12/23 anonim ***** válasza:
Utolsó szerintem tutira nem vagy gáz, ez a típus nagyon bejön a csajoknak mostanában.
2013. febr. 10. 14:40
 13/23 anonim ***** válasza:

nem csak úgy lehet csak nagyobb az esély, a testépítés nem csak izmokat ad hanem sok mást is!

és 181centisen 61 kilóval, ugye te sem gondoltad komolyan hogy valami izmos srác vagy :D csak annyi van rajtad hogy mozogni tudj

2013. febr. 10. 15:53
 14/23 anonim ***** válasza:
Mást is ad a testépítés, csak épp sok nőnek már nem fog aztán tetszeni. Mennyit hallom én, hogy "fúj, de izmos!"... hajaj... nem az esztétikus, dekoratív, szálkás izomzatra célzok, hanem a felfújtra.
2013. febr. 10. 16:37
 15/23 anonim ***** válasza:
ez hülyeség mert pl simán tudok kézenállásból 15x egyhuzamban karhajlítás nyújtást csinálni, húzódzkodni is tudok ennyit, egylábon guggolni, stb.. engem 70 kilónak is elhisznek ha azt mondom :D
2013. febr. 10. 19:45
 16/23 anonim ***** válasza:

én 90 kilóval csinálom majdnem ugyanezt.

3x20 kézenállásban fekvőtámaszt.

és a 181/61 az bizony ropi és női arány.

2013. febr. 11. 01:49
 17/23 anonim ***** válasza:
Női arány? Vékony nő vagyok, karatézom, de egy csajnál még rondább, ha "girhes". Fiúból viszont kifejezetten csak a vékony tetszik. Engem nem érdekel, hány kézelállást csináltok, nem tetszik az izomtömeg és kész... ha más vastag, nekem nem jó. Akkor inkább sovány legyen. ;)
2013. febr. 11. 07:46
 18/23 anonim ***** válasza:
*már
2013. febr. 11. 07:47
 19/23 anonim ***** válasza:
Azért nőben nem tudom hogy festene egy 181/61. :SS Egyáltalán lenne melle meg egy kis feneke? Engem még így is girhesnek mondanak néha, bár nem vagyok közel se csont és bőr, van rajtam némi izom is a sport miatt, de azért nem ennyi a magasság/súly arányom... közel se.
2013. febr. 11. 07:58
 20/23 anonim ***** válasza:
hát nekem a 170/45 vagy 170/50 jön be lányban :)
2013. febr. 11. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!