Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy vékony fiút támadni, hogy gyúrja ki magát, mert csak úgy lehet barátnője?
Én csak 52kg vagyok, viszont nem érem el a 170cm magasságot sem, szóval inkább szálkásnak mondanám magam, nem tudom miért kell erőltetni ez a gyúrást, így is fordult már utánam gyönyörű lány az utcán vagy bámultak csajok buszon, szemezni is szoktak lányok velem időnként, persze a legtöbb lány észre sem vesz, de pont ez a léneg, így könnyebb észre vennei, ha valakinek bejövök.
Most tudom, hogy sokaknál a nagy mackós, szőrös fickók a nyerők, másoknál meg a magas vékonyak, megint másoknál a kigyrút kopaszok, másoknál a hosszú hajú rockerek.
"így is fordult már utánam gyönyörű lány az utcán vagy bámultak csajok buszon, szemezni is szoktak lányok velem időnként,"
Épp ez a lényeg, rengeteg lánynak bejön a te fajtád, alkatod.
Tessék:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__38..
Aki elhivatottságból sportol, tegye, biztos ő is fog tetszeni lányoknak, de neked nem kell.
azért mert a 170/52 egy sovány női arány.
ennyi.
de 17-18 éves korig ez nem gond,kiscsaj vadászatnál mindegy.
viszont a nőknek már férfi kell,nem kisfiú.
"Amúgy meg ha megnézed a benszülötteket meg is cáfolom magamat abszolút nem izmosak, hanem vékonyak és szálkásak."
Ezt már én is sokszor leírtam. Ha már ez a "jó vadász" duma. A férfiak az őskorban együtt mentek vadászni, futni kellett, fára mászkálni, liánokon lógni, stb. Én azt igencsak nehezen tudom elképzelni, hogy 120 kiló izommal működött a dolog. Hiszen a mamutot még azzal se tudta "leteperni", oda fürgeség, vékonyság kellett, meg ez a vékony fiúcsapat, akik együttműködtek, meg könnyen szétszaladtak, meg össze, stb. Nem véletlen gerjednek az átlagban vékony focistákra is a csajok.
Bár itt nem is annyira a "jó vadászat" a lényeg ebben, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!