Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincs remény bulik nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs remény bulik nélkül?

Figyelt kérdés

Nem szeretek szórakozó helyekre járni, nem bírom az ottani légkört, de van aki azt mondja hogy úgy sose lehet barátnőt szerezni ha nem járunk el ilyen disco-kocsma szerű bulikba. Ha meg el is mennék és van vmi jó csaj arra kb 9-10 pasi van ráizgulva szal alapból nem sok esély van. Tényleg nem lehet máshogy barátnőt szerezni?

16f

2009. szept. 5. 20:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én pont akkor szereztem barátnőt mikor leálltam a partyélettel... előtte folyamatosan bulikba jártam... szerdán összejöttem egy lánnyal és szombaton már másikkal smároltam... ettől ugyan a város bikájának éreztem magam és mégis most hogy leálltam ezzel szerelmes és boldog vagyok...

egyszerű a recept nézz ki egy ismerőst ellenőrizd hogy becserkészhető állapotban van-e (van-e barátja, nincs-e szerelmi bánat(ez utóbbi a legrosszabb mert ha mégis akarsz valamit először abból kell kigyógyítanod)) aztán menj oda hozzá és mond azt neki hogy:

Szia már korábban is mondtam volna de besz*ri voltam vagy nem tudom de tetszel... a lényeg: szeretnék jobban megismerkedni veled mit szólnál a holnap délutánhoz?

2009. szept. 5. 22:59
 12/13 anonim ***** válasza:

"Ha meg el is mennék és van vmi jó csaj arra kb 9-10 pasi van ráizgulva szal alapból nem sok esély van."

Hát, de csak választania kell a sok közül, és neked ugyanannyi esélyed van (jobb esetben)

2009. szept. 5. 23:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Én járok bulizni, de komoly kapcsolatot soha nem keresnék discoban...
2009. szept. 9. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!