Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A remény hal meg utoljára?
Tipikusan az a típus vagy, akinek nem használ a szép szó. Nem akarok közhelyekkel válaszolni, de nem érdemes olyan szekér után futni ami nem vesz fel...
Idővel úgy is elfelejted és a következőt is fogod úgy szeretni, mint most őt, ha nem jobban! :)
tudni kell mi az a pont amikor vissza kell vonulni, ez az!
én is voltam (még vagyok is) hasonló helyzetben. ha többször azt mondja nem, akkor bizony NEM! ráadásul ezt rég elszúrtad, azzal, hogy több visszautasítás ellenére is próbálkozol. ha valamilyen oknál fogva tetszenél is neki, akkor sem lenne köztetek semmi mert az ő szemében már nem vagy férfi! egy nőnek az a férfi aki nehezen megszerezhető, aki dominál, aki eléri amit akar. nagyjából egy meleg barát szintjén lehetsz nála. hagyd a pi*csába csak magaddal szúrsz ki!
"A remény újra meg újra felütötte a fejét a lelkemben, hogy aztán fájdalmasan eltiporja a valóság."
"A remény az emberi önáltatás kvintesszenciája, mely egyszerre tud a legerősebb oldala és a leggyengébb pontja lenni."
és azt hogy lehetne elérni nála,hogy csak haverok legyünk ???
nekem ennyi is elég lenne...csak ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!