Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincs remény bulik nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs remény bulik nélkül?

Figyelt kérdés

Nem szeretek szórakozó helyekre járni, nem bírom az ottani légkört, de van aki azt mondja hogy úgy sose lehet barátnőt szerezni ha nem járunk el ilyen disco-kocsma szerű bulikba. Ha meg el is mennék és van vmi jó csaj arra kb 9-10 pasi van ráizgulva szal alapból nem sok esély van. Tényleg nem lehet máshogy barátnőt szerezni?

16f

2009. szept. 5. 20:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ejj ejj! Rossz a hozzáálás. Nem feltétlen irányadó hogy ráfut annyi fiu, és ha normális a csaj akkor meg nem is foglalkozik úgy, lehet, hogy pont te vagy az aki őt érdekli. Hidd el lehet máshol is ismerkedni, utcán buszon stb. Van a net es alternativa is, de öszintén a net- es dolog azért megtévesztő lehet.

Meg hát mindegyik csaj aki bulizni jár, nem biztos hogy nem hűséges meg normális, attól hogy kiszórakozza magát lehet nagyon kedves meg minden.

Sok sikert.

2009. szept. 5. 20:15
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Dehogynem, csak épp mindig mindenkiről kiderül, hogy a leghülyébb szituációkban ismerte meg a jelenlegi élete nagy szívszerelmét, még olyan is volt már h ráb*szta a kávét a vendéglőben és ott kezdődött minden. A sok zseléagyú suttyó közt tényleg nincs sok keresnivalója annak aki komoly kapcsolatot keres megbízható lánnyal de ha sok csaj közt forogsz és van hasonló korú lány ismerősöd én biztos h mindegyiknél bepróbálkoznék, csak nehogy elpletyózzák egymásnak mert még nem tudnak majd komolyan venni. De ha elmész egy olyan helyre sportolni pl ahol kb ugyanannyi csaj fordul elő mint pasi akkor ott is pl. De hogy manapság melyik ez a sport azt passzolom, ha valaki tud ilyet, írja meg. meg más jó ötletre is vevők itt gondolom sokan mások is.
2009. szept. 5. 20:19
 3/13 anonim ***** válasza:

jaj ne már...nemkell bulizni ahoz h találj 1jó csajt..sulidba nemjár 1 normális se v mi?

am sztem menj oda a csajhoz akkor is ha 1000 pasi van körülötte...körülöttem is sokan legyeskednek buliban de nemfoglalkozok velük mert nagyából kiszűröm kiaz aki csak d.gni akar....és mit ne mondjak a legtöbb csak azért jön oda:S

2009. szept. 5. 20:22
 4/13 anonim ***** válasza:
azt lehagytam h 19/N
2009. szept. 5. 20:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Barátom múlt héten csütörtökön szakított, mert "olyan bulikat akar, ahol más lányok vannak" :D Majdnem két év után :S Szerintem ilyen helyen nem lehet ismerkedni. Vagy ha sikerül is, nemhiszem, hogy olyan tartós lenne. Ezzel azt akarom mondani, hogy szerintem nem ilyen helyeken kell keresni az igazit. Barátom is mesélte, hogy mielőtt összejöttünk, azelőtt volt két ilyen egyéjszakás kalandja, de semmit több nem volt velük. Utána nem is keresték egymást. Együttvoltak, aztán kész. Én is utálom az ilyen helyeket; nem vagyok az a nagy "partiarc" :D Hát mi végülis osztálytársak vagyunk, szóval ott találkoztunk és ismerkedtünk meg. Nézz körül suliban, buszon, lakóhelyeden, vagy esetleg interneten valami ilyen oldalon, vagy ha gondolod, írhatsz nekem is :D Remélem azért tudtam segíteni L/16 :)
2009. szept. 5. 20:32
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, járnak normális és gyönyörű csajok a suliba, de mindegyik csak arra tud gondolni hogy mikor lesz már este hogy mehessen bulizni:(
2009. szept. 5. 20:32
 7/13 anonim ***** válasza:

Néhány nappal ezelőtt én is hasonlót kérdeztem.

Hogy őszinte legyek nem hiszem, hogy diszkókba vagy kocsmákba komoly kapcsolatot lehetne kialakítani. A beülős helyeket megfelelőnek tartom vagy a sörözőket. A lényeg keress olyan helyet ahol korosztálynak megfelelő emberek járnak és a légkör is szimpatikus. menj oda ahol jól érzed magad. Nem tudom melyik városban élsz, milyen lehetőségek vannak a kimozdulásra.

Biztos vagyok benne, hogy nem csak bulikba lehet ismerkedni.

Az egy dolog hány fiú van ráizgulva egy lányra lehet éppen te vagy az aki tetszik neki.

2009. szept. 5. 20:35
 8/13 anonim ***** válasza:
én se járok bulizni, mégis megtalált a szerelem :)) vannak más módjai is, csak hát sokan így találkoznak
2009. szept. 5. 20:42
 9/13 anonim ***** válasza:

énseszeretek igy szórakozóhelyekre járni,pont amiatt amiket te is irtál,csak én lány vagyok.De egyébként énis voltam ilyen cipőben,de én a suliban szoktam ismerkedni.Járj nyitott szemmel,én is azt próbálom tenni.

16/l

2009. szept. 5. 21:17
 10/13 A kérdező kommentje:
Zalai csaj írhat:P
2009. szept. 5. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!