Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cikinek érzem hogy a fiú sok pénzt fog rám költeni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elhívott engem egy kávézóba, vagyis kérdezte hogy mi legyen a program. Mondtam hogy kávézzunk, megkérdezte hogy ismerek-e egy jó helyet. És én a város főterén lévőt mondtam hogy az jó lenne pl. De ahogy nézem a honlapjukat, 600 ft körül kezdődik minden + még ha esetleg sütiznénk vagy valami, fejenként 1000-1200 ft lenne a kiadása. Az egy este kb 3000 ft. Én felajánlom hogy majd én fizetem a sajátom, de ha nem fogadja el...?2013. febr. 9. 21:18
1/10 anonim válasza:
Akkor úriember. De első proginak mondhattál volna egy sétát is
2/10 A kérdező kommentje:
Ez már a második randink lesz. Én mondtam hogy felőlem sétálhatnánk is, de azt mondta hideg van. Ami tényleg így van.
2013. febr. 9. 21:20
3/10 anonim válasza:
Akkor ajánld fel hogy fizeted a részed, ha nemet mond, hagy h legyen egy gentleman:D
4/10 A kérdező kommentje:
De ez nem gáz? Nem akarom hogy azt higgye kihasználom...
2013. febr. 9. 21:24
5/10 anonim válasza:
Ne érezd cikinek. Mivel te ajánlottad a helyet, ajánld fel azt is, hogy fizeted a részed, rajta áll, hogy elfogadja-e.
Ha nem fogadja el, akkor fizet neked. Tudom, hogy ma nem divat, de hidd el, nincs ezzel baj. Régivágású férfiak ma sem fogadják el, hogy egy nő fizessen a randin. A párommal már együtt élek, felesben fizetünk mindent, de ha elmegyünk vacsorázni, ahhoz a mai napig ragaszkodik, hogy ő állja :)
6/10 anonim válasza:
Igen. Szerintem is ajáld fel, fogy ki-ki a maga részét!
Majd kiderűl a folytatás, de lelkiismeretfurdalásod ne legyen!
F.
7/10 anonim válasza:
A felajánlod, hogy fizetsz és ő nem fogadja el, akkor szó nincs kihasználásról :)
Különben is, még az is lehet, hogy elfogadja :P
8/10 A kérdező kommentje:
Na igen, így hogy meghívott végülis (vagy nem tudom ez meghívás-e? :D Tényleg ez meghívásnak számít?) persze felajánlom hogy fizetem a saját részem, de azért meglepődnék ha azt mondaná hogy "rendben fizesd" . De persze lesz nálam pénz.
2013. febr. 9. 21:30
9/10 A kérdező kommentje:
És a sütit is neki "kell" fizetnie? Vagy arra már mondjam hogy "Rendben a kávét te, a sütit én" ??
2013. febr. 9. 21:32
10/10 anonim válasza:
Jó ég ! Hogy lehet ennyit agyalni egy kávézáson ? Ne legyél csórómángesz XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!