Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha nem tartom cikinek, hogy nem volt még barátom? 16/L
szerintem ne nekem se volt még barátnőm
17/f
Nem ciki! végre vki aki normálisan gondolkozik!
ne hallgass azokra akik cikinek tartják! :)
mert eljön az ideje és lesz barátod! jobb is ha nem jössz össze könnyen akárkivel. főleg csak kihasználnának!
Mi ez, CIKIception?? Kissé túl komplikálod a dolgot. Nem nem, ciki, hogy szerinted nem ciki. Bár attól függ mi az okod rá, hogy nincs. Ha lett volna lehetőséged, de te direkt eltereled, az nem jó. Egyébként viszont szerintem nagyon ráérsz. Legyél rá büszke, hogy nem vagy kapcsolat függő.
18/F
Nem. Az a helyes ha nem görcsölsz rajta! Nekem sem volt még barátnőm, de nem érzem cikinek :)
22/f
Ciki, ha cikinek tartom, hogy nem volt még barátnőm?
Vagy egyszerűen csak az ciki, hogy nem volt még barátnőm?
18/F
nem ciki
azt , hogy ciki csak azon hormontúltengéses kislányok/fiuk
találják ki kik nem bírnak magukkal és felnőtesdit akarnak játszani , úgy , hogy még seggükön a tojáshéj .... és ahhoz , hogy ne ők lógjanak ki sorból ezzel a viselkedéssel , lecikizik a normálisan gondolkodókat , hogy eltereljék saját meggondolatlan hibájukról a figyelmet .....
23f ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!