Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én 15 vagyok, a barátom 21....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 15 vagyok, a barátom 21. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Én 15 éves vagyok, a barátom 21. Nagyon szeretjük egymást, 3 hónapja együtt vagyunk, semmi olyat nem csináltunk.

Nem is beszéltünk még róla

Nektek ki a véleményetek? Elfogadott ekkora különbség? Nem gáz? Én nagyon szeretem, de adok az emberek véleményére is.

Ha szeretkeznénk (nem a közeljövőben, csak úgy kíváncsiság) az törvényes lenne?

2012. aug. 2. 15:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Liliom tiprás ha jól sejtem nem embere??
2012. aug. 2. 15:17
 2/22 anonim ***** válasza:

Én 21 éves vagyok, a barátom húga 15...

Elképesztően gyereknek látom még, attól függetlenül, hogy a saját korában pont olyan, mint egy átlagos 15 éves...

Nem tudom a barátod milyen típus, de én nem tudnék mit kezdeni egy 15 évessel, túl fiatal még. És általában azok a pasik, akik ennyivel fiatalabb lányoknál próbálkoznak, vagy azért, mert kihasználják a naivitásukat, vagy mert olyan szerencsétlenek, hogy a saját korosztályuk rájuk sem néz.

Szóóóóval, hát érdekes...

Amúgy szerintem törvényes, de nem vagyok jogász.

21L

2012. aug. 2. 15:18
 3/22 anonim ***** válasza:

Talán ideje lenne beszélgetni róla.

Abszolút törvényes. 14 felett azzal szexelsz akivel akarsz. Legyen az pasi vagy nő, egy vagy több személy. (csak legyen ő/ők is 14 felett)

4/22 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a 14. életévedet betöltötted, így már a srác nem büntethető!

Tehát törvényes, azzal pedig hogy mit gondolnak mások ne foglalkozz! Az a baj, hogy a mai világban túl sokat foglalkozunk mások véleményével, és ez a boldogságunk rovására megy. Persze a család véleménye fontos, de a többiek kit érdekelnek? Kit érdekel, hogy vadidegen emberek ide mit írnak/gondolnak?

Legyetek boldogak sokáig :)

5/22 anonim ***** válasza:
ez kőkemény pedofília lenne, de ha nem is feküdnél le vele, szerinted vár ég 2 évet miattad?
2012. aug. 2. 15:19
 6/22 anonim válasza:
Nagyon fog fájni azt most megmondom neked!
2012. aug. 2. 15:21
 7/22 anonim ***** válasza:

Pedofilia?! Lófaxt!

14 felett 60 éves pasival is (de akár nővel is) simán ágyba bújhat. Tökre törvényes. Sőőt akár csoportos orgián is részt vehet ahol 10pasi és 10 nő van és mindenki mindenkivel, az is törvényes.

Ami fontos. A páros is legyen 14 felett, illetve ne vegyen fel kamerával (felvétel készítése csak 18 felett szabad)

2012. aug. 2. 15:23
 8/22 A kérdező kommentje:
A barátnőimmel is beszéltem erről, szerintük nem gáz, nagyon cukinak tartják a fiút :)) Csak szerettem volna tudni, hogy a többi ember mit gondol, ha egy lány egy kicsivel idősebb embet szeret.
2012. aug. 2. 15:23
 9/22 anonim ***** válasza:
Ez nem nagy korkül.
2012. aug. 2. 15:24
 10/22 anonim ***** válasza:
65%
kicsivel? KICSIVEL?? B@ZDMEG EGY 6 ÉV!!! a kicsivel az 2-3 év maximum nem 6!!
2012. aug. 2. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!