Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 15 vagyok, a barátom 21. Mi a véleményetek erről?
Én 15 éves vagyok, a barátom 21. Nagyon szeretjük egymást, 3 hónapja együtt vagyunk, semmi olyat nem csináltunk.
Nem is beszéltünk még róla
Nektek ki a véleményetek? Elfogadott ekkora különbség? Nem gáz? Én nagyon szeretem, de adok az emberek véleményére is.
Ha szeretkeznénk (nem a közeljövőben, csak úgy kíváncsiság) az törvényes lenne?
Te jó ég, most fogtam fel amiket néhány ember írt! :D Semmi videóra vétel meg semmi, te jó ég.. :D
Nem fogok vele lefeküdni a közeljövőben, nem fogom 3 hónap után odaadni magam. Minimum egy év kéne, Csak arra voltam kíváncsi, ha 15 évesen lefeküdnék vele ( nem hiszem, hogy megtörténik) akkor az törvényes lenne-e.
De nagyon köszönöm tényleg a válaszokat. :)
én 15 éves vagyok a barátom 20. És jövő hónapban lesz 1 éve h járunk.. Rengeteget vagyunk együtt. Imádjuk egymást és rohadtul nem érdekel más véleménye..mondjuk nem is szoktak minket megszólni mert tudják h mennyire szeretjük egymást. Persze akik nem ismernek mondhatnak aztán akármit ha nem tudnak semmiről..
És szerintem ha vkik nagyon szeretik egymást egyáltalán nem számit a korkülönbség mondjuk 10 korkül. Az már picit fura de az már mindenkinek a maga dolga! jah és csak h tisztázzuk az előttem lévő válaszolókkal pl az én barátom nem azért van velem,mert nem kaphat meg mást sőt... Rengeteg lány fut utánna de őt nem érdekli egyiksem1 szóval ez ROHADT NAGY HÜLYESÉG!!!
Remélem sokáig együtt lesztek,Sok boldogságot!:)
Ez szomorú hogy többen írják azt hogy csak az számít hogy szeressétek egymást pedig rohadtul számít ez a 6 év korkülönbség nem tudom hogy miért nem a saját korosztályotokban kerestek valakit ez már beteges,undorító és terjed mint a pestis mivel egyre több ilyen csajt látni.
A pasid meg valószínűleg vagy beteg vagy trófeaként tekint rád.
kedves utolsó nézz már magadba te vagy az undorító. Általánosítasz pedig nem is ismered őket sztem ink. Írj oda ahol még tudsz okoskodni!!!
Na az ilyen ember az undorító!! -_-"
Attól, hogy nem büntethető, a pedofília még pedofília.
"Manapság felnőtt emberek nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzódását értjük rajta."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!