Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha nem tartom cikinek, hogy nem volt még barátom? 16/L
10-es vagyok ismét , az , hogy mostanában ennyire fiatalon a párkeresésen jár az eszük a fiataloknak csakis a média műve ... régebben az számított normálisnak , hogy kb 20 -25 éves korban nősültek , s kb. a járásnak 1 év után házasság lett a vége
mostanában füvel fával összefekszenek az emberek , és sok kapcsolat váltás miatt teljesen élértéktelenődnek a kapcsolatok és ezért könnyebb egyeseknek elvélni mint megoldani a problémát ..... az a baj , hogy mivel , ennyire értékét vesztette egy igazi kapcsolat az emberek önzőbbé váltak csak a saját erdküket figyelik legjobban és nem azt mi mindkettőnek jó ...
23f
Én amiatt fogom meggyilkolni magam, mert nem volt barátnőm. Magamra kezdtem haragudni ezért. Joggal persze. Már csak a halált várom. Miért? Mert túlságosan vágytam a szerelemre. És túl romantikus alkat vagyok. Nekem szerelem nélkül nem élet az élet. Akkor minek folytassam? Amint lesz elég erőm és bátorságom az öngyilkossághoz megteszem.
24F
Vagy nagyon válogatós vagy, vagy csak nem találtad még meg igazán a neked valót. :D
20/F
13-as!:
Ne Tedd :(
Kérdező:
Nekem se volt még bnőm, igaz már kezd aggasztani a dolog, de igazából csak azért, mert mások cikinek tartják ezt, én igazából nem. Barátokat szeretnék, de sokakat az a tény, hogy szűz vagyok meg nem vtak még barátaim elijesztenek. Engem is a környezet, a többi ember véleménye, Tégedet is a kérdésedből ítélve a környezeted befolyása miatt tetted fel ezt a kérdést. Sz@rd le akárki akármit mondd, az a fontos Te mit akarsz!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!