Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki, ha nem tartom cikinek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha nem tartom cikinek, hogy nem volt még barátom? 16/L

Figyelt kérdés
Persze, szeretnék azért egy párkapcsolatot..
2012. aug. 10. 13:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10-es vagyok ismét , az , hogy mostanában ennyire fiatalon a párkeresésen jár az eszük a fiataloknak csakis a média műve ... régebben az számított normálisnak , hogy kb 20 -25 éves korban nősültek , s kb. a járásnak 1 év után házasság lett a vége

mostanában füvel fával összefekszenek az emberek , és sok kapcsolat váltás miatt teljesen élértéktelenődnek a kapcsolatok és ezért könnyebb egyeseknek elvélni mint megoldani a problémát ..... az a baj , hogy mivel , ennyire értékét vesztette egy igazi kapcsolat az emberek önzőbbé váltak csak a saját erdküket figyelik legjobban és nem azt mi mindkettőnek jó ...

23f

2012. aug. 10. 14:45
 12/15 A.Romanov ***** válasza:
Nekem sem volt még barátnőm, 20 éves fiú létemre. Nem azért mert csúnya lennék, hanem mert nem találtam megfelelőt. A te eseted egyáltalán nem ciki.
2012. aug. 12. 14:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Én amiatt fogom meggyilkolni magam, mert nem volt barátnőm. Magamra kezdtem haragudni ezért. Joggal persze. Már csak a halált várom. Miért? Mert túlságosan vágytam a szerelemre. És túl romantikus alkat vagyok. Nekem szerelem nélkül nem élet az élet. Akkor minek folytassam? Amint lesz elég erőm és bátorságom az öngyilkossághoz megteszem.

24F

2012. aug. 12. 14:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Vagy nagyon válogatós vagy, vagy csak nem találtad még meg igazán a neked valót. :D

20/F

2012. aug. 12. 14:20
 15/15 anonim ***** válasza:

13-as!:

Ne Tedd :(

Kérdező:

Nekem se volt még bnőm, igaz már kezd aggasztani a dolog, de igazából csak azért, mert mások cikinek tartják ezt, én igazából nem. Barátokat szeretnék, de sokakat az a tény, hogy szűz vagyok meg nem vtak még barátaim elijesztenek. Engem is a környezet, a többi ember véleménye, Tégedet is a kérdésedből ítélve a környezeted befolyása miatt tetted fel ezt a kérdést. Sz@rd le akárki akármit mondd, az a fontos Te mit akarsz!

17/F

2012. aug. 12. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!