Miért tartja cikinek a barátom, hogy Norbizik?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy néhány napja egy Norbis dvd-re mozog és tegnap benyitottam hozzá,pedig kérte hogy nem és nagyon mérges lett rám és azt mondta, hogy ez tök égő (szerintem nem,sőt legalább tesz valamit magáért) és hogy most miattam soha többé nem csinálja,mert ez annyira égő neki.Most tényleg ez a megoldás egy felnőtt,23 éves számára? No comment...2011. júl. 27. 10:43
1/7 anonim válasza:
Nem ez a megoldás, bár szerintem is égő!
2/7 anonim válasza:
Hát aki az után a gagyi idióta után megy, az érdekes. Inkább vidd le egy edzőterembe.
3/7 anonim válasza:
MErt férfiak vagyunk....jobb mint ha nem csinálna semmit,de vérciki....
4/7 A kérdező kommentje:
De nem értem,mi ebben a ciki? Sztem sokkal cikibb az a férfi,aki 100 kilósan elnyúlik a díványon és eszi a napi 4. csipszét.
Ok,Norbit én sem bírom,ő se,de azt senki se mondhatja hogy nem hatásosak a tréningjei! És sajnos jelenleg több ezer forintos edzőtermi bérletre nincs pénz.
2011. júl. 27. 10:55
5/7 anonim válasza:
Égőőőőő! De legalább nem csinálja soha többé, tehát köszönettel tartozik neked. És igen, minden 23 éves számára, egyébként mindenki más számára is, az a megoldás, hogy soha többé nem norbizik.
6/7 anonim válasza:
"de azt senki se mondhatja hogy nem hatásosak a tréningjei"
Nem kell mondani, rá kell nézni és látod.
7/7 anonim válasza:
Norbika egy vicc, de bejött neki az élet, mert el tudta hitetni a hülyékkel a finom diétát, meg hogy tőle vegyék a péksüteményt, ami ugyanúgy fehérlisztes szar, de nekik csodapékjeik vannak és ettől lefogysz. Normális ember röhög a norbikán, és nem utánozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!