Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nagyon cikinek számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon cikinek számít?

Figyelt kérdés

20éves lány vagyok, tegnap randiztam először egy sráccal, ő idősebb nálam. Igaz másodjára találkoztunk, de ez volt az 1. randink

Sok helyen olvastam hogy egy randi max 2órás, de mi tegnap kora délutántól egész este 10ig együtt voltunk, annyira jó volt együtt, hülyéskedtünk, sokat nevettünk stb.

Ez nagyon gáz, hogy ilyen hosszúra nyúlt? És még így sem akartunk elválni :D

2012. dec. 29. 15:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem ciki.Ez jó dolog.
2012. dec. 29. 15:25
 2/14 A kérdező kommentje:

köszi.

csak olvastam hogy a randik rövidek szoktak lenni, mi meg ehhez képest szinte az egész napot együtt töltöttük

2012. dec. 29. 15:27
 3/14 anonim ***** válasza:
52%
Te írtál korábban is? Na megcsókolt végre?
2012. dec. 29. 15:32
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Nem ciki.:D Örülj neki.:)
2012. dec. 29. 16:52
 5/14 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem nagyon ciki. Nem kéne többet találkoznotok.
2012. dec. 29. 17:00
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
Persze, hogy nem ciki. De ha mégis azt írnák sokan, akkor elrontaná a tegnapi napot? Ugye nem. Nem másoktól kell beleegyezést kérni -pláne utólag- ahhoz, hogy jól érezd magad. További sok hosszú találkát kívánok!
2012. dec. 29. 17:04
 7/14 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem ő lesz az:D Na, tökös volt a legény?:P

Kérdésre válaszolva: mi lenne ebben a ciki? Jól éreztétek magatokat, csak ez számít.

2012. dec. 29. 17:04
 8/14 A kérdező kommentje:
azoknak akik felismertek, üzenem hogy nem csókolt meg, de megfogta a kezemet :) És örülök is hogy nem ront ajtóstúl a házba, mert e tegnapi nap így volt tökéletes, nem illett volna bele még egy csók is, majd a következő randin, remélem elhív megint :D
2012. dec. 29. 17:10
 9/14 A kérdező kommentje:

sőt, így hogy nem csókolt meg, legalább van esély arra hogy nem csak megdönteni, meg hamar lezavarni akar, hanem komolyan gondolja.

Fú tökéletes volt a tegnapi nap :))

2012. dec. 29. 17:14
 10/14 anonim ***** válasza:
67%
A férjem és az én első randim reggel 8-tól este 9-ig tartott. :-) És mint ahogy írtam, a férjem lett! Nem kell azzal foglalkozni, hogy mit írnak, ezek olyan "szabályok", amik azért vannak, hogy összezavarják az embert. Csak azzal foglalkozz, hogy jól éreztétek magatokat, a többivel ne törődj.
2012. dec. 29. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!