Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nagyon cikinek számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon cikinek számít?

Figyelt kérdés

20éves lány vagyok, tegnap randiztam először egy sráccal, ő idősebb nálam. Igaz másodjára találkoztunk, de ez volt az 1. randink

Sok helyen olvastam hogy egy randi max 2órás, de mi tegnap kora délutántól egész este 10ig együtt voltunk, annyira jó volt együtt, hülyéskedtünk, sokat nevettünk stb.

Ez nagyon gáz, hogy ilyen hosszúra nyúlt? És még így sem akartunk elválni :D

2012. dec. 29. 15:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%
Nem ciki és ne a randiszabályok szerint élj
2012. dec. 29. 17:18
 12/14 anonim ***** válasza:
24%

Azért lassacskán alakulnak a dolgok:) Valamiért nekem az jött le, hogy nem volt még barátod. Jól gondolom? Ha így van és a srác is tudja ezt, érthető, hogy nem csókolt meg. Nem akarja, hogy lerohanva érezd magad.

Egy tapasztalt lány esetén másképp működnek a dolgok. Első randin a csókra kell játszani, éreztetni kell vele, hogy magabiztos a férfi, hogy akarja őt. De mivel te vagy a lány, nem akarok neked csajozási előadást tartani:D Érezzétek jól magatokat és haladjatok a saját tempótokban:)

2012. dec. 29. 17:22
 13/14 anonim ***** válasza:
56%
Jaaaj, nem cikiii hogy én olyan okos és szép és jó társaság vagyok, hogy a fiúú egész nap velem akart lennii? De nem bókokra vadászok, neeeem... Nem vagyok nyifinyafi sem, ááá, dehoooogy...
2012. dec. 29. 17:25
 14/14 anonim ***** válasza:
48%

A mi első randink a férjemmel is úgy sikeredett, hogy 9-től másnap reggelig. Na nem kell semmi jóra gondolni, akkor csak aludtunk, de nagyon jó volt úgy aludni, hogy magamba szívtam az illatát. Aztán a többi ment magától, nagyon kevés időt töltöttünk azóta külön, ami nem munka volt.

Akkor ez nem randi volt, hanem az első együtt töltött délutánotok! :)

2012. dec. 29. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!