Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2. randin kajálás. Kinek kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2. randin kajálás. Kinek kell fizetnie?

Figyelt kérdés
Az elsőn sétálni voltunk, de most megkérdezte hogy mihez lenne kedvem: enni, kávézni, állatkert stb. Én mondtam hogy üljünk be enni valahova. Ő találta ki hogy hova menjünk. Most ez akkor meghívás volt vagy mi? Számítsak rá hogy a sajátomat majd fizessem én, ugye? Mert az is rosszul jön ki hogy most a pénzét rám költi, nekem ez kellemetlen. Mondjam azt hogy "Én nem várom el hogy meghívj" ?
2013. febr. 9. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ha meghív téged akkor szerinte, neki kell fizetni de ha neked ez kellemetlen akkor mind meg neki hogy kifizeted te :) ha erősködik hogy őmfizesse ki akkor hagyd :)
2013. febr. 9. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha a pasi (gondolom lány vagy) nem egy fajankó, akkor meg fog hívni, persze ha neked kellemetlen, és magadnak akarsz fizetni, akkor meg lehet vele beszélni. De elvileg az alapértelmezés az kéne legyen, hogy ő fizet. Viszont vigyázz, mert ha nem hagyod, hogy fizessen, azt lehet, hogy távolságtartásnak fogja venni. Úgyhogy beszéld meg vele, hogy no offense, de te fizetsz ki mindent, ami a te torkodon csusszant le.
2013. febr. 9. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:
férfinek
2013. febr. 9. 14:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Én úgy terveztem el hogy mikor fizetni kell akkor előszedem feltűnően a pénztárcámat, és mondom hogy "kifizetem a sajátom" és akkor hogy erre mit mond.

Mondjuk jobban belegondolva kicsit megalázó is lenne, ha azt mondaná hogy "1000 Ft a te részed" :D

Na igen, lehet jobban jönne ki ha ő fizetne.

Csak az hogy pont a kajálást találtam ki, mintha azt várnám hogy meghívjon, hogy rám költse a pénzét.

2013. febr. 9. 14:28
 5/7 Tyler913 ***** válasza:

Nincs általános alapszabály arra,kinek kell fizetnie,szóval megoszlanak a vélemények. Én férfiként azt mondom,nagyon ellenszenvessé teszi magát az a nő,aki elvárja,hogy a pasi fizessen mindent. Viszont ha mindenáron,erőszakosan ragaszkodik ahhoz,hogy ő fizesse a részét,az is fura.

Én azt tanácsolom,kaja végén ajánld fel,hogy kifizeted a részed. Ha elutasítja,és ő akar fizetni,akkor engedd neki. Viszont kedves dolog,ha utána visszahívod valamire,pl. nyáron lehet ez egy fagyi. Ezzel jelzed,hogy nem várod el,hogy eltartsanak. Ilyenkor télen annyit tudsz tenni,hogy legközelebb valami kisebb dologra meg Te hívod meg őt (kávé,tea,forró csoki,süti,ilyesmi). A gesztuson van a lényeg.

2013. febr. 9. 14:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm, úgy lesz. Én is gondoltam rá, hogy ha esetleg lesz egy következő randink, akkor meg majd azt mondom hogy most én fizetem a kólát pl. :)
2013. febr. 9. 16:05
 7/7 yuda ***** válasza:

A fiú ajánlotta, hogy te válassz, valószínűleg ő akarja fizetni.

Semmi baj nem történik, ha felajánlod, hogy fizeted a részed, vagy azt mondod, hogy legközelebb majd te hívod meg valamire. Ilyen is lehet. Előre megbeszélitek.

Volt egy sztorim...sokszor találkoztam egy lánnyal(ffi vagyok) és sosem kérdezte, vagy utalt arra, hogy valamibe ő is beszálna. Valószínűleg úgyis elutasítottam volna, de ez a másik véglet, mikor a lány természetesnek veszi, hogy mindig a fiú fizet mindent. Ez sem jó. Engem zavart.

2013. febr. 9. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!