Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin a fiúnak kell fizetnie?
első randin illik a fiúnak.
utána már lehet máshogy
Első randin sörözni mentünk, ő fizetett. Második randin én fizettem. Azóta így megy, már együtt vagyunk, de ha megyünk valahova, akkor felváltva fizetünk. Olasz étteremben (ami mondjuk jóval drágább dolog volt), mondtam, hogy felezzünk (pont ő jött volna, de az eddigi 1500-2000 Ft-os fogyasztások helyett ez borravalóval már 5000 volt, szóval ezért).
Az ő anyagi helyzete amúgy sokkal jobb, de nem akarom kihasználni, ő meg nem akarja, hogy elköltsem minden pénzem, szóval azért szokott nyűglődés lenni a fizetésnél.
Amúgy ez azért is nehéz, mert nem tudhatod, hogy a fiú hogy áll hozzá. Nekem azt sikerült megtudnom az első randi előtt, hogy ő "régimódi" típus, így sejtettem, hogy megsértődne, ha én szeretnék fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!