Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyre több fiú adja le az igényeit és a lányok igényei meg egyre magasabbak, akkor nem gondoljátok, hogy mégsem a fiúkban van a hiba?
Itt a válaszokat nagyon megéri végigolvasni! :D Még ha troll kérdés is- sokat mondó.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Na már nem... egy kamu kérdés lehetett, mondjuk úgy, előnytelen arcú leányzó kérdezte, miért nincs barátja. Olyanokat írtak be neki az itteni, állítólag "kedves" srácok, hogy "bocs de bűnronda vagy", "az utcán nem mutatkoznék veled, de azért dugnálak", stb.
Hm, csupaszív, kedves fiúk ezek a gyakorisok! :)) A válaszok többsége ilyen volt.
Tudom, a lányok meg a másik végletbe esnek... próbálnak kedvesek lenni "bocs, de most épp nem keresek senkit, de azért majd biztos bejössz egyszer valakinek" szövegek, stb.
Bár elgondolkoztató, hogy a fordítottját kellene alkalmazni nekik is... úgyis szinte mindegy. :/
14-es, már mindenki tudja, hogy ki vagy te ezen az oldalon az 57%-oddal együtt! Szokták mondani, hogy a szem a lélek tükre, de nem magyarázok neked semmit.
Általánosságban még megjegyezném, hogy ahány pasim volt, külsőre mind teljesen más típus volt, nincs is ideálom. A közös bennük az volt, hogy nem voltak kövérek, vagy túl soványak, szépek voltak a fogaik, rövid hajúak és ennyi is. Belsőre is különböztek, volt aki csendes, nyugis volt és volt olyan is, aki harsány.
# 16: Pedig igaza van. "Általánosságban még megjegyezném, hogy ahány pasim volt, külsőre mind teljesen más típus volt, nincs is ideálom."
Az egyik Brad Pitt, a másik George Clooney, a harmadik Channing Tatum a negyedik Robert Pattinson az ötödik pedig Adam Lambert. Nyilván így érted, hogy mindegyik más típus.
# 17: Nekem is mondta már ezt egy lány. Kérdeztem, hogy az én szememből mit olvas ki. Nézi 10 másodpercig, majd megszólal. "Semmit. Biztos nagyon zárkózott vagy."
Köszbäzmeg, ezzel aztán ki lettem segítve! Majd megtanulok gúvasztani, mint Rodney Dangerfield, akkor talán érdekesebb lesz a szemem.
A sokak által az emberiség történelme óta "női lélek titkának" tartott valamiban az a titok, hogy nincs titok. Átlátszó az egész. Számító, haszonleső lények, még ha nincsenek is tudatában ennek. Genetikailag erre vannak kódolva. Bonyolult relációk vannak fejben, hogy csúnya pasival csak akkor jönnek össze, ha SOK MÁSBAN kompenzálja. Például híres francia miniszterelnök vagy ha ő játszotta a Pingvint a Batman 2-ben.
"A sokak által az emberiség történelme óta "női lélek titkának" tartott valamiban az a titok, hogy nincs titok. Átlátszó az egész. Számító, haszonleső lények, még ha nincsenek is tudatában ennek. Genetikailag erre vannak kódolva. Bonyolult relációk vannak fejben, hogy csúnya pasival csak akkor jönnek össze, ha SOK MÁSBAN kompenzálja. Például híres francia miniszterelnök vagy ha ő játszotta a Pingvint a Batman 2-ben."
A természet kicsit kicseszett veletek, bocs. Petesejtből kevés van, az értékesebb. Ti szórjátok a spermáitokat, mint a szemetet. Iszonyat könnyen kaphatók vagytok. A spermium ilyen szempontból "nem érték". Mindenkinek "jut" belőle. A nő, ha válogat, gonosz, felszínes. Ha régen nem dolgozhatott és anyagiak alapján válogatott- haszonleső, panaszkodtak a fiatal, szegény férfiak. (Holott ők maguk idézték elő ezt az állapotot). Ha ma megteheti, hogy külső alapján válogat, mert fajtársaitok úgymond válogatás nélkül "aláfekszenek" (hisz erre vagytok kódolva, a könnyen kaphatóságra, nem tehettek róla, ezt adta a természet)- szintén a nő a rossz.
Ne legyen a nő a bensőre finnyás, legyen kedves, alkalmazkodó, hisz neki ez a "dolga". De ne legyen a külsőre se. Az anyagi helyzetre se.
Ha viszont akármilyen (szerintetek!) "jöttment" hímtársatokkal összeáll, akkor könnyen kapható "ribi", nem érzitek magatokat "értékesnek". Ugyan, mit éreznétek, ha megkérdezitek a nőt, miért "szeret" és azt felelné: "azért drágám, mert van farkad, mint a többinek?"- bocs, de esetetekben kb. ez lehetne a válasz. :)) Kedvesek ugyanis egy csöppet sem vagytok. És nálam ez lehet az egyetlen, ami kiváltja a nekem(!) tetsző külsőt, legalábbis egyes esetekben, ahogy írtam.
Ugyan, mi oka lehet rá egy nőnek, hogy épp titeket válasszon? Sem tisztelni, sem szeretni nem tudtok. Lehet próbálkozni a vakok intézeténél, de lehetőleg legyen a hölgy süket és nagyot halló, továbbá némileg mazochista hajlammal megáldott is. :))
Ezt egy másik kérdéstől másolom:
"Most akkor a fiúknak is számít a külső? :O"
"Is-is. Amint látod igen. Számít, csak ők az ösztöneik rabjai. Tehát csúnya lányként is megkaphatod a kis kukijukat, olyan szánalmasan könnyen kaphatók, hogy bár minden porcikájuk szép lányok után vágyakozik, mégis lefeküdnének neked is. És épp ez az ő személyes "tragédiájuk", mellyel kiváltják, hogy az oly áhított szép lányok, sőt, még a csúnya lányok is válogassanak. :P"
Végül az is igaz, hogy mind azt akarjátok, "csak veletek" tegyen a lányt kivételt. Ha egész véletlenül másokkal is tesz, akkor rögtön "igénytelen r.bi". Ti valójában talán a "fullos szépfiúkra" irigykedtek.
Csoda, hogy én azt a két kivételt találtam, akiket szerettem. De valószínűleg annyi volt az összes. :)
Igen, a másik kérdés. Azóta törölték. Utaltam rá, egy nem túl előnyös arcú lány tette fel, talán kamu volt, de sorra írták be neki, kb. 20-an, milyen bűnronda, és legfeljebb megdugnák azért.
Hm, igen sokára érünk még be benneteket e téren. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!