Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bennem van a hiba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés
Nos, az van, hogy minden barátnőm azon rinyál, hogy kell neki egy barát és sorra olvassák a szerelmes regényeket, nézik a nyálas filmeket, várják a szőke herceget a fehér lovon. Viszont ezek rám nem igazán jellemzőek. Romantikus filmek helyett mennek a horror filmek, romantikus könyvek helyett horror novellákat vagy humoros könyveket olvasok (Rejtő Jenő könyvek. Persze néha én is eljátszom a gondolattal, hogy mi lenne ha... de nem fektetek rá túl nagy hangsúlyt. Vannak srác haverjaim, egybe már bele is zúgtam is egyszer, de most már csak barátságot érzek iránta. Vajon bennem van a hiba? Már volt egy-két srác aki elhívott moziba vagy korizni, pedig szerintem nem vagyok valami szép lány. Baj, hogy ennyi idősen nem állandóan a fellegekben járok, hanem mindennel foglalkozom, csak a szerelemmel nem? Ja, érzékeny lány vagyok, aki könnyen elpirul és szereti a morbid dolgokat, de realista.
2013. febr. 5. 22:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincs benned semmi hiba szerintem, te ilyen vagy, ők meg olyanok.
2013. febr. 5. 22:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen vagyok én is,csak fiúba.Talán keress olyat aki hasonlít hozzad belsőre:):)
2013. febr. 5. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Rengeteg időd van még szerelemmel foglalkozni,szóval most élj úgy,ahogy Neked jól esik.
2013. febr. 5. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!