Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BeNcE :D kérdése:
Ez bejönne neki?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, aki nagyon tetszik, és szerintem én is neki. Jövőhét pénteken sulidisco lesz és arra gondoltam hogy ott majd félrehívom egy csöndesebb, félreeső helyre, beszélgetünk, majd mondom neki hogy többet szeretnék, mint barátság, megpróbáljuk-e. Ha igent mondana megcsókolnám (az első lenne nekem is meg neki is). Szóval bejönne neki? Korrekt válaszokért megy a felfelekéz :DD2013. febr. 7. 16:35
1/5 anonim válasza:
Sajnos nem tudhatom az adott lánynak mi jönne be, de nyilván megér egy próbát. Bár én még lánnyal nem beszéltem kapcsolatról csók _előtt_, maximum utána :)
2/5 anonim válasza:
Ha félrehívod, és megcsókolod, az elég ciki lesz, mindenki titeket fog figyelni, és gondolom nem akarod kellemetlen helyzetbe hozni (és persze magadat is). Szerintem inkább hívd el valahova, és inkább ott.
3/5 anonim válasza:
odáig oké volt h félrehivod beszélgetni... nekem is volt ilyen diák koromba... félrehivtam beszélgettünk minden általános témárol aztán benyögtem h olya csodálatos nö és megcsokoltam... utána kérdeztem h mi lenne ha...
te is inkább a meglepetés erejével csapj le... akor látja h nem gatyázol és tudod mit kell tenni... ez a nöknél jo pont ha magabiztos vagy :—)
4/5 A kérdező kommentje:
#2.
Írtam, hogy egy félreeső helyre. :D
2013. febr. 7. 16:48
5/5 anonim válasza:
A "megpróbáljuk-e" nem lesz a legjobb duma mert arra utal hogy nem vagy elég határozott. A többet akarsz tőle mint barátság viszont jó szöveg egy csajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!