Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönne?
Figyelt kérdés
egy dagadt, de izmos, jó fej és jóképű srácnak mennyi esélye lenne nálatok? :)2012. nov. 1. 01:25
1/10 anonim válasza:
dagadt de izmos? csak én nem tudom elképzelni?..
4/10 A kérdező kommentje:
hát a dagadt de izmos az olyan, hogy van rajta izom, de sok a zsír felette :D pl ha befeszíti a karját, akkor látványos az izom meg pl mellizom ilyesmi :D
2012. nov. 1. 01:39
5/10 anonim válasza:
ha sok a zsír felette, akkor kb lógós melle lehet az egyénnek, legalább is elképzelésem szerint, mert ha feszít és látványos az izom, akkor azt nyilván nem takarja zsír. szóval ez sehogy sem jön össze.. izmos dagadt nincs, vagy ez, vagy az.
6/10 A kérdező kommentje:
van férfi csöcse és fura de ilyen köztes állapot, nekem valahogy bejön a srác, mert jóképű valahogy a barátnőim is azt mondják, h a zsír nem akadály, csak meg kell mászni :)
téll jóképű barna haj mély barna szemek meg tök jó fej :$
2012. nov. 1. 02:39
8/10 A kérdező kommentje:
nem :D
2012. nov. 1. 03:17
10/10 anonim válasza:
ismerek ilyet aki dagadt és izmos, ne ezen ragadjatok már le. általában az ilyenek elcseszték a kondi edzéstervet és/vagy túl sok tömegnövelőt szedtek és nem csináltak szálkásító edzést.
am fiu vok szal a kérdésre nem tudok válaszolni bocs az OFFért, de hátha igy könnyeben kapsz válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!