Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 17-20 éves fiúk! Bejönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-20 éves fiúk! Bejönne nektek egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Kb. hátközépig érő szőke hajam van,és világoskék szemem. Nem vagyok valami magas,kb. 168 cm. Van fenekem,és cicim is,de nem vagyok dagi. Szeretek mindenféle sportot,főleg a focit,kint voltam jó pár EB meccsen Ukrajnába is :)

Szeretek csajosan öltözködni,de azért nem vagyok egy plázacica,határral ugyan,de benne vagyok minden hülyeségben,ha van két választásom,inkább beülnék a pasimmal egy kocsmaszerűségbe meccset nézni,mint egy méregdrága flancos étterembe.

Nagyon szeretek mindent,amit a szabad levegőn lehet végezni,sport,jóga,kirándulás,bármi. Imádok utazni.

18/L

2012. nov. 3. 15:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nagyon bejönne, az ágyamba most mellém is bejöhetne.

19F

2012. nov. 3. 15:19
 2/18 anonim ***** válasza:

Igen nekem bejönne

F19

2012. nov. 3. 15:21
 3/18 anonim ***** válasza:

:) Eddig nem rossz... de a negatívumaid? :DDD

F17

2012. nov. 3. 15:22
 4/18 A kérdező kommentje:
Negatívum : háááát,előfordul,hogy előjön belőlem a hisztérika,de nem olyan miatt,hogy "miért nem vetted meg nekem azt a cipőt?" szóval inkább olyankor,ha valamiért rossz napom van,és még ha poénból is,de elkezd valaki szekálni.
2012. nov. 3. 15:24
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a focival senki nem jut előrébb. És olyan embert se ismerek akinek csak jó tulajdonságai vannak. F/19
2012. nov. 3. 15:24
 6/18 A.Romanov ***** válasza:
Ha van pasid, miért kérdezed? :) Egyébként igen, ezek elég pozitív dolgok.
2012. nov. 3. 15:26
 7/18 Feruccio ***** válasza:

Hát a leírtak alapján persze , hogy be :)

F/17

2012. nov. 3. 15:27
 8/18 anonim ***** válasza:
Foci az egy sport kb ami engem teljesen hidegen hagy. De bajom sincs vele. A hisztit viszont nem bírom elviselni. Visszaszívom amit mondtam. 1. Válaszoló voltam.
2012. nov. 3. 15:28
 9/18 anonim ***** válasza:
Meg hát..
2012. nov. 3. 15:28
 10/18 A kérdező kommentje:

Nincs pasim,az csak példaként hoztam fel :)

Focit csak azért írtam,mert tudom,hogy sok fiú focibolond,és eddigi tapasztalataim alapján úgy gondolom,a fiúknak azért bejön,ha a barátnőjük szívesen leül melléjük szurkolni :)

2012. nov. 3. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!