Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként miért nem lehet lelkesedni a fiúk iránt amíg az ismerkedés fázisban vagytok?
Régebben elkövettem azt a hibát, hogy túl lelkes voltam, amíg ismerkedtünk egy sráccal, és menekülőre fogták. Egy haverom mondta, hogy kicsit próbáljak meg távolságtartó maradni, nem érdeklődni, rájuk bízni az egészet, hogy megmozgassam bennük a vadászösztönt.
Ez így is lett, amint a szó legszorosabb értelmében telibesz@rtam a srácokat, jöttek, mintha muszáj lenne, és olyan kitartóan küzdöttek értem, hogy csak pislogtam.
És ez egészen addig tartott, amíg nem kezdtem el én is érdeklődést mutatni.
Nekem ez nem egészen világos. Oké, hogy 1-2 hétig még el tudom játszani, hogy lesz@rom őket, de utána azért már jó lenne mutatni, hogy nekem is tetszenek, vagy én is lelkes vagyok, vagy nem tudom.
Nem olyan régóta vagyok szingli, és ez nekem nagyon furcsa, hogy az ismerkedés lényegében úgy működik, hogy kelletnem kell az agyam, különben nem kellek nekik és amint minimális figyelmet vagy kedvességet fordítok az adott illető iránt, menekülőre fogja a dolgot. O.o
(Ez alatt arra gondolok, hogy mondjuk én írok rá neten, vagy én kezdeményezek egy találkozást, semmi telefonos zaklatás, vagy ilyesmi..)
Szóval hogy is van ez, manapság komolyan így megy az ismerkedés?
22L
Nem! :)
Nem voltak macsó, túlságosan jóképű fiúim. Átlagosak voltak, csak elbízták magukat vagy nem tudom.
21L
Én mindig is olyan lányt kerestem, akinek vannak és ki is tuja mutatni rendesen az érzelmeit. De még eddig nem találtam. A hibát ott követted el, hogy vadászgatós komolytalan pasikat keresel magadnak. Azokat zavarja, ha nem tudják lerázni a lányt.
Egy rendes sráccal kéne próbálkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!