Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan írjunk rá? (a többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjunk rá? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval, a barátnőmnek az iskolából tetszik egy fiú de nem ismeri, csak látásból. Bejelölte facebookon, és visszajelölte. Szeretne beszélgetni vele, csak mivel nem ismeri nemtudja, hogy hogy írjon rá (vagy mit) Próbáltam segíteni neki, de énsem tudom :/ Nem akarjuk letámadni, hogy pl.: " szimpinek tűnsz, nem akarunk ismerkedni?" Tudnátok adni valami jó tippet?

2013. febr. 5. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez mért letámadás?
2013. febr. 5. 22:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia meik osztályba jársz ?? Igeeen az XYosztályába vagy ?? ÉS milyen napod volt ?? Ilyesmi ...:)
2013. febr. 5. 22:59
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

"a barátnőmnek"

Hát persze,hogy neki.

2013. febr. 5. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy nem látta e a kengurudat, mert elveszett XD
2013. febr. 5. 23:15
 5/6 A kérdező kommentje:
1. : csak ismerkedni akar még! khmm... úgy látszik még mindig van olyan, aki nem tud OLVASNI!! Köszönöm az eddigi HASZNOS választ :)
2013. febr. 5. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a kengurusat. Nekem pingvinnel bejött :D(igaz fiú vagyok).
2013. febr. 6. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!