Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30-as 40-esek válaszát várom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as 40-esek válaszát várom, mi hova írjunk?

Figyelt kérdés
Nem tudjátok létezik ilyen oldal a mi korosztályunknak is? Nekem úgy tűnik itt inkább a tizenévesek kérdezgetnek és válaszolnak egymásnak.
2012. okt. 18. 07:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Vannak itt "öreg rókák" is, nem csak fiatalkák...

Ìrjad csak nyugodtan a kérdésedet...

üdv

2012. okt. 18. 08:04
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát ilyen fórum nincs sajnos külön,

én is ide írok (39), csak általában nem írom be a koromat. néha kapok normális választ is :)

a válaszaim egy részét meg elfogadják, mert nem tudják, hogy az anyjuk lehetnék (különben leugatnának) :D

2012. okt. 18. 08:36
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Jah-jah, vannak itt vínnek is! Dobjad azt a kérdést babám!
2012. okt. 18. 08:47
 4/12 anonim ***** válasza:

Én is itt írogatok. Nem tudok olyan oldalról, lehet kéne egyet csinálni? :)

Mert idegesít, hogy a ritkán feltett kérdésemre egy tini akar a "nagy" tapasztalatával válaszolni.

Viszont ők talán jól járnak velünk, mert mi valóban tapasztaltak vagyunk.

39/N

2012. okt. 18. 08:52
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem csak a kor számít.

Olyan oldalt létrehozni ahova 30-40 évesek regisztrálhatnának nincs sok értelme, hisz oda is beregisztrálna a 12 éves, mert nincs mi visszatartaná.

Nem tudod ellenőrizni, hogy valóban annyi-e, mint amennyinek kitöltötte a regisztrációs adatlapot...

Kérdezőnek: Nyugodtan felteheted itt is a kérdésed, csak írd bele, hogy a kort is írják ki vagy bővíted még, hogy melyik korosztálytól vársz tanácsot inkább, netán azt is, hogy akinek van/volt hasonló tapasztalata ilyen esettel.

28F (2 év és írhatnék ide tudom:))

2012. okt. 18. 09:02
 6/12 anonim ***** válasza:

Írj ide nyugodtan! Bár csak válaszolgatni szoktam, kérdezni nem, de vagyunk itt páran ebből a korosztályból :-)

38/F

2012. okt. 18. 09:25
 7/12 anonim ***** válasza:
1-es válaszolónak: HELYESEBBEN: Vannak itt olyanok, akik régebb óta fiatalok! :D
2012. okt. 18. 09:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs értelme külön oldalt létrehozni ennek. Ugyanaz lenne az eredmény mint itt. Engem is zavar néha, hogy tizen-húszon évesek adnak életvezetési,párkapcsolati, és egyéb tanácsokat. És elszomorít az is, hogy ez a korosztály mennyire buta. De akkora önérzetük van, hogy csak na...

33/F

2012. okt. 18. 09:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem vitatkozni, veszekedni szeretnék!

De attól hogy fiatalabb lehet bölcsebb valaki egy nálánál jóval idősebbnél. És a tapasztalat kérdése is lehet hasonló. Mi van ha te eddig nem merted megtenni, (ezért kérdezel most) De egy fiatalabb embernek volt bátorsága korábban belevágni ebbe (vagy ilyenbe). Ő meg tudja osztani a tapasztalatait veled, amivel segíthet, még ha fiatalabb akkor is... :) És nem azt mondom, hogy a tizenévesekre kell hallgatni... De általában 20-on felül már találni értelmes válaszokat és válaszadókat is...:)

25F

2012. okt. 18. 09:59
 10/12 anonim ***** válasza:

9:59

20 éven felül már valóban találni néha értelmes embert, esetleg tapasztaltat is. De egy 20 évesnek max. 4-5 év tapasztalata lehet, egy 40 évesnek meg 20-25 év.

Nekem pl. még ez a korosztály nem tudott újat mondani, és kielégítő választ sem. Persze sok dologban egyetértek velük, de hasznosat nem tudok meg tőlük, legalábbis eddig még nem volt rá példa, csak azt mondják, amit magam is tudok.

2012. okt. 18. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!