Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi alapján jön be nektek egy fiú?
A kérdés adott, pl ha egy fiú (rondán kifejezve) hajt rátok mi akapján döntötök, hogy közelednétek e viszonyzásból vagy sem?
Mik a pozitív dolgok egy fiúnál, ami nektek (lányok) bejön? Negatív dolgokra is kíváncsi vagyok.
Vegyünk példának egy középsulis tornaórát. Egy helyes fiúnak tetszel és próbál feléd közeledni (nem osztàlytárs). Megkérdezi, hogy pingpongoznál-e vele? Mit mondanál? Mit javasoltok, ha ez a srác én lennék milyen szöveggel menjek oda a lányhoz, hogy ne tartson bunkónak, hanem szimpatikusnak? Lányok, ti ezt hogy képzelnétek el? Milyen egy ideális "felkérés" pingpongozásra?
:-)
Ha középiskolában odajött volna hozzám egy jó pasi ilyen szöveggel, hogy megyünk-e pingpongozni, úgy futottam volna a pingpongasztalhoz, hogy csak na! :D
Tegyük hozzá, hogy iskolásként nem voltam szép lány, kövér voltam. Soha nem is kezdeményezett senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!