Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli emberek, Ti hisztek még a szerelemben vagy már reménytelennek gondoljátok? Nemet, kort írjatok.
Hiszek benne! :)) Minden este azzal a gondolattal a fejemben alszom el, hogy hamarosan megint szerelmes leszek, és csak várnom kell türelemmel, és nyitott szemmel járnom. Eddigi tapasztalataim szerint tényleg bármelyik nap történhet olyan dolog, amiről csak álmodni mertél előtte.
20/L
Hogyha ezt a kérdést úgy kell értelmezni, hogy hiszek-e abban, hogy belém szerelmes lesz-e valaha is valaki, akkor egyértelműen nem hiszek benne. Bár, a lottó 5-ös találatban is lehet hinni, ilyen értelemben talán én is "hiszek". Csak ennem a hitnek már semmilyen reális alapja nincsen. De én ezt a kérdést reálisan értelmezem, és nyilván úgy, hogy kölcsönös a szerelem. Így pedig már nem hiszek a dologban, hogy valaha ez velem is meg fog történni. Pedig nekem nagyon hamar megtetszik egy lány, csak úgy látásból, ránézésre, de hát ez a kérdés nem a plátói érzelmekről szól. Ahhoz pedig, hogy kölcsönös szerelem bontakozzon ki bármely két ember között, már elég nagy szerencse és mindenekelőtt bátorság is kell.
f/32
hiszek benne, de nem jön a szerelem:(
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!