Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre több elkeseredett pasi, akik a nőket okolják a kudarcok miatt?
Miért van az,hogy sok olyat olvasni mostanában,hogy "elegem van a nőkből!","szemetek a nők!"?
Tehát szerintetek ebben az esetben nem az ismerkedési stílussal,illetve a hozzáállással vannak gondok?
Például itt is: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Furcsa szemlélet!
Azt nem tudom, hogy magukra akarják-e vonni a figyelmet, vagy sem! Baromi sok csalódott srác van és sajnos az igaz, hogy a magunk fajtának szerintem másra és máshogyan kell koncentrálni. A megbecsülést és a szeretetet sokkal nehezebben kapjuk meg.
Összesítve két fajta viselkedés van, dőntse el mindenki, hogy melyik a jobb:
1. Magába roskad és mindenért magát okolja. Gyakorlatilag már gyűlöli önmagát és egy selejtnek hiszem önmagát. A kudarcot teljesen a sajátjának érzem és a másik tagot nem okolja. Sajnos én is inkább ilyen vagyok. Baromira önmarcangoló tud ez lenni és az évek során nulla önbizalma alakul ki az embernek. Így mondjuk 1-2 emberben a csalódás után elementális erővel robban ki a bizonyítási vágy! De a további csalódások egyre és egyre jobban felőrlik és így elszál a motiváció mindennel kapcsolatban.....(ez mondjuk kb. én vagyok és az említett példánál semmivel sem jobb az én szemszögemből)
2. A saját hibáimat elhárítom és így egy önvédő mechanizumus alkalmazok. Én teljesen rendben vagyok és nincs velem baj. A másik a marha, ő a hü..e, hogy nem kellek neki. Ez jellemzően inkább a nők taktikája, de férfiak is gyakran alkalmazzák! :) Azzal, hogy mást okol az önbizalmán kisebb csorba esik és így könnyebben dolgoza fel a csalódást! Összesítve belső szemlélőként a második sokkal jobb, de így viszont az ember énképe elszakadhat a realitástól. Hiszen példával élve: egy görbe orrú, sánta és félszemű így azt hiheti, hogy joga van arra, hogy csinos barátnője legyen....
A kudarckezelés nagyon kevés embernél megy egszerűen. Viszont így kialakulhat a kudarckerülő mentalitás. Összesítve az említett két mechanizmus ugyanúgy veszélyes és káros. Habár női szemszögből az 1-es nektek jobban hangzik. De gondolj csak bele, hogy mi van ha életed párja az 1-es mechanimus szerint dolgozza fel a csalódást és így egy önbecsülésében karcsú, motiválatlan férfit kapsz.....(rossz ez mindenhogy sajnos)
És a szuperhősökkel mivan?
Azokat kihagytad!
Na figyelj, felvázolom a helyzetet, a saját életemből vett példákkal.
Elég jól nézek ki, művelt vagyok, van stílusom, ezért meg is kapok szinte minden nőt, akit akarok. Többnyire mivel ezek 1 éjszakás numerák, semmire nem valók, így bunkó vagyok velük, közlöm, h játsszák annak a szűzk.vát akit érdekel a kamu szöveg, meg aki a lelkükért van velük.
Ilyen esetben bármelyiket meg tudom dugni, fel tudom szedni, akármi.
Van, amikor valakiben meglátok valami pluszt. Olyankor kedves vagyok vele. Nem tapadósan, de közlöm, h nekem ő az a lány, akiről úgy gondolom, hogy kölcsönösen kiegészíthetnénk egymás életét. Érzékeltetem vele azt, hogy fontos, hogy ő tökéletes az igényeimnek. (van, amelyiket előtte megdugtam, van amelyiket nem) Ilyenkor tényleg olyan vagyok, mint a filmekben a szőke herceg. Figyelmes, normális, közvetlen. Na ezzel viszont mind visszaél. Élvezi, hogy megkap mindent, de nem érzi azt, h bármikor elveszíthet és egyből vesztésre állok velük szemben. Egyszerűen az ilyen kapcsolataim nem működnek.
Emellett pedig rengeteg lány barátom van és rengeteg kufirc partnerem is. Tehát minden téren rendben vagyok.
Többnyire ezek a nők aztán összejönnek egy olyannal, aki leszarja őket, átb@ssza őket, kihasználja őket, pont, mint ahogyan én teszem a többi nővel, amikor nincs olyan, akit tisztelnék.
Tehát szerintem valahol jogos a kudarcokért a nőket okolni. Lehetne azt mondani, h a férfiak a hibásak, h beveszik a romantikus maszlagot, de a nők erőltetik azt.
Hát ASOT sajnálom, hogy neked ennyit ér egy értelmes hozzászólás! De akkor legközelebb ha kérdést tennél fel, akkor nem pofátlakodok oda válasszal. A szuperhős srácokat nem ismerem, de ha neked volt hozzájuk szerencséd, akkor hajrá! Csak nehogy kettétépjen, mint egy telefonkönyvet, mert nem hiszed el neki, hogy villámgyors! :)
Amúgy ez a két mechanizmus a jellemző és a kudarckerülés. És ehhez nem kell nagy ész! Elég, ha szétnézel a kérdések között! És nem tanultam filozófiát és hasonló handabanda tárgyakat! Én értelmes dolgokkal foglalkozó gépészmérnök ember vagyok...., arról már nem tehetek, hogy valamilyen szinten emberismerő is lettem.
Viszont a 24-ésnél erősen ott van a pont!
Sokan kergettek már el azzal a maszlaggal, hogy olyan kis rendes vagyok. A normális srác nagyjából nálatok unalmas srác. Ez sajnos igaz, csak csípi a nők szemét ezt bevallani!
ma 13:50
engem meg már kergettek el azért,mert van rajtam felesleg,de komolyan nem vagyok kövér,és sokak szerint még csak duci sem....
most akkor legyek megkeseredett,és savanyú,vagy éljek nyugtatókon,esetleg vágjak eret? :)
nem értem....
igen,persze az természetesen lehet okolni a nőket a kudarcok miatt,csak akkor ne érezzétek jogtalannak,ha pár bunkó pasi után a nők is szintén a pasikat okolják a kudarcaik miatt,legyünk igazságosak ezen a téren........
"legközelebb ha kérdést tennél fel, akkor nem pofátlakodok oda válasszal."
Ne ijesztgesd,mert szegény szívrohamot kap :)
13:42-es!
látom te elég feszült komoly figura lehetsz.
Nem kell mindent halálosan komolyan venned, ne kapd fel a vizet. Nyugi, elszívjuk a békepipát azt minden szép és jó lesz.
"Ráadásul nyugodtan meg lehet nézni pélául ezt az 57-es válaszolót,minden ilyen jellegű kérdésnél jelen van a nőket osztja,akár pasi,akár nő tesz ki ilyen kérdést!"
Mert a férfiakat osztjátok ti csajok több mint eleget :)
ma 14:18
azért te,és a társaid igyekeznek felzárkózni.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!