Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön egy ilyen pasi?
Helló. Csak azért teszem fel ezt a kérdést,mert már nem tudom, hogy lehet az, hogy nem tetszem a lányoknak...
188 cm magas vagyok, eléggé vékony, szeretek sportolni, nem szoktam bulizni, eléggé visszahúzódó tipus vagyok..Ami nem tetszik rajtam, az a nagy orrom és a sűrű hajam.
Nektek lányok bejönne egy ilyen pasi? Képet sajna most nem birok küldeni. 16/f
188 magas, nagy orr, sűrű haj. 16 éves.
Ez már nekem túl nagy információhalmaz egyszerre.
Egyrészt, 16 évesen talán még nem kellene agyon stresszelned magad egy ilyen kérdésen, mintha egy életre el lenne ásva a szerelem számodra.
A másik, hogy ebből a leírásból igazából semmit nem tudunk meg, tömegével rohangálnak az utcán a 190 cm-es, vékony fiúk. A visszahúzódó sem mindegy, hogy nem jársz bulizni (15-16 évesen nem is kell), vagy ülsz egész nap némán.
Szerintem örülhetsz,hogy magas vagy.Az meg hülyeség,hogy a dús hajad zavar,a legtöbb férfit általában a kopaszodás szokta zavarni.Ebből amit leírtál látszik,hogy te nagyon önbizalom hiányos vagy,ezért nincs sikered a lányoknál.Senkinek sem kell egy olyan férfi aki a nagy orra miatt rinyál.Ne haragudj,de ez teljesen nevetséges.
Próbálj meg egy kicsit határozottabb lenni és ne legyél olyan kritikus magaddal.Akkor fognak az emberek szeretni/elfogadni ha te is szereted/elfogadod magad,ez így van.
Vigasztalásképpen még annyit,hogy-bár ez nem igaz-sokan azt hiszik,hogy az orr mérete a férfiaknál egyenesen arányos a pénisz méretével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!