Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van egyre több elkesered...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több elkeseredett pasi, akik a nőket okolják a kudarcok miatt?

Figyelt kérdés

Miért van az,hogy sok olyat olvasni mostanában,hogy "elegem van a nőkből!","szemetek a nők!"?

Tehát szerintetek ebben az esetben nem az ismerkedési stílussal,illetve a hozzáállással vannak gondok?

Például itt is: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. febr. 4. 12:15
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Reagálhatnál a 7-es írásomra. Kognitív disszonancia?
2013. febr. 4. 12:32
 12/39 ASOT ***** válasza:

Mindenki azt szeretné hallani amit hallani szeretne, ergo pozitív választ a kérdésére.

mint pölö Te is.

De ha itt most megint csak sajnálkozások mennének, nem pedig őszinte válasz akkor te sem kapnál pozitív választ ergo nem azt kapnád amit te gondolsz.

És ha az ember az ellenkezőjét hallja (olvassa) akkor durci lesz :)

És ez sok kérdésnél így van.

hogy ki az aki őszinte, vagy ki az aki egy csillagos 5-ös bizonyítványt akar kiállítani magáról az már más kérdés :)

2013. febr. 4. 12:32
 13/39 A kérdező kommentje:

Igen,57-es,de sokszor olvasni a "csúnya" pasitól,hogy "a szép nők miért nem ismerkednek csúnya pasival?"

de leírják,hogy csúnya nő nekik se kell,ne ajánlgassa senki?

akkor most nem értem....a szép nőktől mit vár?

Ennyi.

Felszínes mindenki,bár aki válogathat,az szerintem meg is teszi!

Hidd el 57-es ha egy jóképű pasi lennél,aki válogathatna,te sem járnál ronda csajjal!

2013. febr. 4. 12:34
 14/39 A kérdező kommentje:

ma 12:32

nem reagáltam,mert nem értek vele egyet,vitázni meg nem szeretnék,az utánad válaszoló meg leírt mindent,azért is írtam hogy ott a pont,csak ugyanazt tudom írni az előző

válaszodra,azt meg már gondolom olvastad.......

2013. febr. 4. 12:36
 15/39 anonim ***** válasza:
1-2 ember ír olyat, h neki se kéne csúnya lány (mellesleg elég undorító kettős mérce, h lányoknak van joguk külső alapján válogatni, fiúknak meg nincs). A legtöbben viszont egy csúnya lánynak is örülnénk. Ha olyan jóképű lennék, h egymás haját tépnék értem a lányok, akkor is inkább belső alapján válogatnék, mert a normális lány olyan ritka, h egy jóképű srácnak is meg kell becsülnie, nem pedig elutasítani a külseje miatt.
2013. febr. 4. 12:37
 16/39 anonim ***** válasza:
Egyébként most olvastam a 7-es választ, ez teljesen igaz rám is!
2013. febr. 4. 12:38
 17/39 anonim ***** válasza:
Oké, ha szerinted ezek a srácok savanyú pofával születtek és mindig ilyenek voltak, és ez minden kudarcuk oka, akkor legyen...
2013. febr. 4. 12:38
 18/39 A kérdező kommentje:

oké,túl vagyok én is egy-két kudarcon,idiótákkal ismerkedtem,sőt kérdést is tettem ki....na milyen választ kaptam a pasiktól " igy jártá heee,minek kezdesz idiótákkal?!"

Nem értem!

Oda felé akkor ez nem működik?

Most én is tegyek ki naponta 5 kérdést,és okoljam a pasikat?

2013. febr. 4. 13:12
 19/39 ASOT ***** válasza:

Ne! Ne tedd! Nem éri meg, te jobb vagy annál :)

tudod mint amikor filmekben mondják a főhősnek h ne nyírja ki azt aki megölt 100 embert mert ő jobb annál, aztán megölt még 100-at de még mindig ne öld meg neked szíved van jó ember vagy, azt amikor őt is lelövik, hoppá ez biztos h jó ötlet volt.

2013. febr. 4. 13:15
 20/39 A kérdező kommentje:

Tehát feltesz egy lány egy kérdést,hogy idiótákkal ismerkedik,sok a szemét pasi!

Férfi válaszok:

"hülye ribi,mit általánosítasz,nem mi tehetünk róla,hogy idiótákkal ismerkedsz!vannak normális pasik is"

Feltesz egy pasi,egy ugyanilyen kérdést!

Férfi válaszok:

"jó nagy ribi a csaj,én is így vagyok velük,minden nő felszínes,és csak hülyítenek minket!"

Ráadásul nyugodtan meg lehet nézni pélául ezt az 57-es válaszolót,minden ilyen jellegű kérdésnél jelen van a nőket osztja,akár pasi,akár nő tesz ki ilyen kérdést!

Most akkor miről is beszélünk?

2013. febr. 4. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!