Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így ismerkedni?
Még sosem próbáltam, mert nem tartottam "normálisnak", de elképesztően s.zar világot élünk, megfordult a fejemben, hogy végül is, miért ne?
Szóval: utcán csak úgy leszólítani egy lányt (aki megtetszik). Odamenni hozzá, és azt mondani, hogy "szia, megtetszettél, szimpatikusnak talállak, és úgy éreztem, hogy ide kell jönnöm hozzád. Most vagy adsz egy pofont és elzavarsz, vagy megismerkedhetünk..." Nyilván nem szó szerint, de valami ilyesmi.
Mér mi baj ezzel?
A végén a pofonos részt kihagyhatod.
Lehet, de vedd fel a fapofát és építs k*rva erős önbizalmat, mert 10ből 8 nem fog veled megismerkedni, jön a "van barátom, nem érek rá, sietek, rossz kedvem van, nem ismerkedem utcán, nem ismerkedem vadidegenekkel" lerázó sablon szöveg.
1-2 nél még nem gáz, de mikor a 20. mondja zsinórban akkor elgondolkoztató. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!