Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell csókolózni?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és még soha nem csókolóztam.Most van egy srác akivel alakul a dolog,tegnap randiztunk is,mindig mikor észre vettem h meg akar csókolni tereltem a szót.De ezt nem csinálhatom sokáig,egyszer meg kell történnie,csak nagyon félek h béna leszek...:( Segítsetek kérlek:(2013. febr. 2. 19:21
1/7 anonim válasza:
tereld is. Jól tetted. Amúgy ki lehet kerülni a dolgot, aztán irány a "nagyobb móka" ha érted mire célzok.
2/7 LiLike♥♥ válasza:
Én tizennégy vagyok. Jó, tudom nem nagy kor, de a táborban oda voltam egy srácért. És a buszon, megcsókolt. Nem kell ráparázni, mert... az csak úgy jön, hogy kéne. Csak ne harapj a nyelvére, és ne koccanjon a fogatok :)
3/7 anonim válasza:
Korábban kellett volna írnod és akkor megtanítottalak volna a gyakorlatban!
F.
4/7 anonim válasza:
Megmondod neki, hogy szívesen csókolóznál, de nem tudod hogy csináld, és ha normális pasid van megértő lesz, és segít. :)
6/7 anonim válasza:
Nincs olyan hogy béna csókolózás.Csak büdös száj:(
7/7 Klarenzo válasza:
Csatlakoznék Lilikéhez. Annyi, hogy ne legyél tolakodó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!