Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy bagóssal csókolózni?
Figyelt kérdés
(ha én nem vagyok az)2013. jan. 8. 11:06
1/12 anonim válasza:
Én személy szerint nem éreztem különbséget bagós és nem bagós között!
2/12 anonim válasza:
nekem volt cigiző barátnőm, ugy hogy én nem cigiztem rendszeresen soha.
rossz volt vele a smaci. főleg cigi után...:S olyan volt, mint amiylen szaga van a hamutartóknak, csak itt za íz volt ezen szaghoz hasonlítható. (mielőtt vlaaki kötekedne, nem nyalogattam hamutartót! XD)
szerencsére, általában figyellt erre, és mindig bekapott vmi rágót, v bármit cigi után ha viszajött szobába.
de akkor eldöntöttem, hogy nemszeretnék többet rendeszeresen cigiző nővel összejönni.
3/12 anonim válasza:
Ha előbb olyan barátnőd/barátod volt aki nem cigizett, majd aki cigizik egyértelműen fogod érezni a különbséget!
4/12 anonim válasza:
Hát én egyszer voltam bagós pasival és undorító volt. Pedig elviselem a bagó szagát, mert apum is szívja itthon, de pasinál nem bírom elviselni. Mármint ha közvetlen utána akar csókolózni. (Amiből egyébként tök lejött mekkora tapló, mert még egy hülye rágót sem volt képes utána bevenni..) Alapból nem sok bajom van a cigivel, bár én nem szoktam rá /nem is szeretnék/ és csak annyi kívánságom van, hogy ne akarjon smacizni füstös szájjal. Ez mindenhogyan visszataszító nekem.
5/12 anonim válasza:
Aki nem dohányos, annak rossz lesz egy dohányossal csókolózni. Nekem egyszer volt dohányos barátnőm, de nem tartott sokáig a dolog, mert baromira idegesített, hogy folyton el kell vonulnia rágyújtani. És hát a szája íze sem volt jó, sőt rossz volt, meg a ruhájából, a hajából is áradt a cigiszag. NEVER AGAIN!!!
7/12 anonim válasza:
Nemdohányzóként azt mondom, hogy soha többet bagóssal!
Most olyan barátom van, aki nem szív és ég és föld a különbség.
8/12 anonim válasza:
Nekem egy cigiző pasim volt, ő nem szívott sokat, de én nem éreztem semmi különbséget.
10/12 anonim válasza:
Semmi külömbség sincs én cigizek de egy barátnömse panaszkodott pedig ők cigiztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!