Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell TÖKÉLETESEN csókolózni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell TÖKÉLETESEN csókolózni?

Figyelt kérdés

akár hányszor csókolózok egy lánnyal, nem az igazi és szerintem én csinálok valamit rosszul.. Részletesen ha kérhetem. (köszönöm előre is)

16/f

2012. dec. 6. 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:
hogy érted hogy nem az igazi? milyen válaszokat vársz? tökéletesen csókolózni mindenkinek más van aki apró csókokal kezd az ajkakon egy kis harapás aztán jöhet a nyelv de a csókolózást leirni részletesen hát nem tudom gyakorolj
2012. dec. 6. 23:05
 2/4 anonim válasza:
58%
ez mindenkinek egyéni,nem a csók nem volt tökéletes,hanem a lány..akit igazán szeretsz,avval lesz a legtökéletesebb a csókod nemszámít milyen formában teszed :)az jön majd magától,ha itt lesz az ideje :D
2012. dec. 6. 23:09
 3/4 anonim ***** válasza:
akár csokis karamellás iző nyelvbevonót is szopogathatsz, attól lesz tökéletes ha őszintén tiszta szívből szereted, ez csak egy nyalogatás, az érzelmi háttér adja az igazi plusszt amitől annyira jó érzés (jó meg feltételes reflex miatt felizgulsz rá)
2012. dec. 6. 23:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Tökéletes csókok visszacsókolás nélkül nehéz kivitelezni, de ahogy írták mindenkinek más jön be.
2012. dec. 7. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!