Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet látni, hogy egy lány csókolózni akar?
Első randim lesz egy lánnyal és szeretném a legjobbat kihozni. Olvastam már több kérdésnél , hogy lehet első randin is smárolni , ha látszik , hogy akarja. Csak mivel sosem csináltam , ezért lövésem sincs ezt miből kéne látnom..
16/f
ha csücsörít a szájával gyanús...:)
egyébként fogod érezni - ha kicsit úgy néz rád, vagy csillog a szeme:) - a lényeg, hogy próbáld meg. veszíteni nem veszthetsz semmit.
persze ne rögtön told le a nyelved a torkán. először inkább szájra puszi. aztán hagyd abba. ha visszacsókol/mosolyog/átölel/stb. - már ok:) (vagy hagyja a továbbit...:))
ilyen nyelves dolgot nem akartam hanem valami érzékit :)
De köszönöm az értelmes válaszokat
Ha ez az első, akkor ne siesd el, hidd el tapasztalatból mondom, hogy ne :)
Csak azért, hogy végre smárolj ne tedd meg akrárkivel, érdemes a csókkal is megvárni a megfelelő embert, nem csak az első sexel, de ha úgyérzed, hogy a lány is akarja, és, hogy vonzódsz hozzá, és lehet vele valami, akkor is az első randin az a szájrapuszi bőven elég, lesz még elég időtök smárolni, ha összejöttök :) ha meg nem, akkor jobb is, hogy nem történt meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!