Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséljetek nekem az első csókotokról. Milyen volt?
nekem az első csókom 2éve volt.úgy hogy fbon megbeszéltünk hogy járunk.(ez szerintem nagyon cink dolog..) aztán elsétáltunk várkertbe és útközbe a panelok között lekapott.
a második barátommal az első csók nagyon jó volt. de az csak azért volt mert fogadásból..de utána összejöttünk.
na a mostani barátom, akivel lassan egy éve jóba vagyok és először barátnőmnek októberben mondtam hogy szeretem.. karácsony utolsó napján (26-án) találkoztunk.mivel minden zárva volt kiültünk dunapartra. 3órán keresztül ott ültünk. mindenről beszéltünk, össze vissza nevettünk,hülyültünk. még a kezemet is fogta, meg átölelt és simogatta az arcomat,de nem volt semmi. utána kisétáltunk buszmegállóba mert nem a városban lakik és volt kb 30perc a buszig. aztán beszélgettünk beszélgettünk és megharaptam az arcát viccből mert mindig aztmondta hogy megcsikiz aztán mondtam hogy nemtud mert van rajtam 5tonna ruha és megharaptam amikor aztmondta hogy akkor megharap. na nevettünk egyet és igy szétszéledtünk 1 méter volt köztünk. utána odalépett hozzám és megcsókolt:))) nagyonjó volt. csak mi ketten:) aztán azóta mondta hogy megakart őis harapni de féluton meggondolta magát hogy inkább megcsókol aztán vagy visszacsókolok vagynem :D még mindig együtt vagyunk,és remélem még sokáig leszünk:) 14/l
Nekem az első csók nem volt valami nagy durranás, ráadásul nyálas is volt, de az érzés az felejthetetlen!
Suli után a lépcsőházba ütünk be, mert kint eléggé fújt a szél. Álltunk, beszélgettünk, aztán egyszer csak lekapott. Izgultam, hogy mi lesz, mikor láttam közeledni a fejét, mert azelőtt nem csókolóztam. De amint elkezdet csókolni elszállt a félelmem. Mondjuk az összes nyálát átfolyatta. :/ Azóta már szétmentünk, lassan egy éve már ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!