Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséljetek nekem az első csókotokról. Milyen volt?
nyálas...
Meleg volt.Egy parkban sétáltunk egy jó süti után,és leültünk egy árnyékos padra.(hál istennek)
Beszélgettünk.Felé fordultam.Aztán a többi úgy történt mint a filmekben/könyvekben.Szemébe néztem közeledtem felé,és csókoltam.
Egy nyári este leültünk az utca végi kisbolt elé és sokat beszélgettünk. Ráterelődött a szó arra, hogyan szólított le engem azelőtt 2-3 nappal. Aztán egyszerűen megcsókolt. Elmondom őszintén, nyálas és kellemetlen volt. Ráadásul barátnője is volt. Ez annyira rossz benyomást keltett bennem a pasikról (ő 19 volt), hogy azóta sem tudok megbízni bennük.
Neked volt már első csókod?
Nekem az első nem volt valami jó... Sétáltunk az utcán, aztán befordultunk egy kis mellékutcába, és lekapott... Leblokkoltam, és nem bírtam semmit csinálni, irtó ciki volt. A második már jobb volt.
A mostani barátommal az első viszont ezerszer jobb volt: igaz, suliban történt... beszélgettünk-beszélgettünk, aztán mikor becsengettek, mentem volna az osztályomba, mondtam, hogy szia, erre visszahúzott, és megcsókolt. :) Filmbe illő volt, komolyan... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!