Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs olyan lány, aki első látásra bele tudna szeretni a külsőmbe, ezek szerint beletartozom a 80%-a, akiket rondának tart az összes csaj?
Szerintem egy fiúnál annyira nem gáz ha nem jó a külseje. Legyen jó a szöveged és a humorod. A lányok jobban szeretik a vicces, kedves fiúkat. Volt egy fiú ismerősöm. Mindig csodálkoztam hogy "Ennek meg hogy lehet barátnője?" mert tényleg annyira nem jól néz ki. Esküszöm mindig volt nője, sőt egyiket cserélgette a másikra. Aztán valahogy szóba keveredtem vele, és iszonyat jófej. Még én is beleestem annyira rendes, humoros, nem unalmas stb. és akkor már nem is az érdekelt hogy hogy néz ki.
22/L
Mert sugárzod magadból kifelé ezt a hülyeséget.
" pedig tudja mindenki, hogy a külső az elsődleges" - na persze,a felületes üresfejű libáknál. Ha neked ilyen kell, akkor megszívtad, de akinek nem kirakatbábunak kellesz, annál szinte mindegy a külsőd.
Egyébként meg egyszerű a dolog, ha nm úgy nézel ki, hogy azonnal elolvadjanak tőled a csajok, akkor ne hajts rájuk rögtön, hanem először barátkozzatok össze, és szeressen bele abba, hogy milyen jól érzi magát veled. És csak utána kezdeményezz.
nem tudom észrevetted e, de sok nagyon szép lánynak nagyon ocsmány pasija van.
-az én ismerőseim közt nagyon sok van ilyen.
A nőknél nem az az elsődleges, hogy hogy néz ki a csávó és ne várd hogy első látásra beléd szeret, mert az ritka a nőknél.Inkább ha látsz egy szép lányt akkor inkább beszélj vele, nevettesd meg ahelyett hogy megpróbálod lenyűgözni a (szerinted ronda) külsőddel
"A nők abba szeretnek bele amit hallanak, a férfiak meg abba amit látnak, ezért van az, hogy a férfiak hazudnak a nők meg kifestik magukat"
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!