Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja minden magát rondának tartó fiú, hogy csak a csúnya lányoknál van esélye?
Én ezt nem tudom. Gyerekkori barátnőm nemrég ment "álmai pasijához" férjhez. Szerinte jóképű, markáns, izmos, mackós, aranyos, nagyon jó pasi, stb.
Az enyémek neki gizdák, kisfiúsak, nyámnyilák voltak mindig is.
Nekem az "övé" nagydarab, kövér, arcra csúnya, esetlen, túl kigyúrt, már-már visszataszító izomzattal rendelkező (nem testépítőről van szó, nem félreérteni), sőt, ápolatlan, pocakos, stb.
Reálisan írtam le, kb., természetesen ilyesmit nem vágunk egymás fejéhez, és jófej a fickó, semmi bajom vele!
Az én eddigi barátim számomra helyesek, csinosak, fiúsak, fittek, sportosak (nem feltétlen izomban), vonzóak... szóval, némileg khm... viszonylagos. :)
Az a baj, hogy mindenki NÉHÁNY nő véleménye alapján tud ítélni és sokan, még ha bizonyos nőknek megfelelnének is, hamar a "csúnya" kategóriába helyezik magukat.
A külsőt hagyjuk szerintem, ha valaki nem tud vonzódni bizonyos külsőhöz, nem tud. Én sem tudok, ha megszakadok se a kigyúrthoz, vagy mackóshoz. Egyszer-kétszer fordult elő, de ott is csak mérsékelten volt olyan az illető.
Akkor inkább az arc helyességéből engednék talán, tehát ne legyen annyira helyes de legyen vékony. :)
21:
A pontos okok, ami miatt csúnyának látunk valamit általában visszavezethetőek az egyén személyiségének fejlődésére, valamint a belénk kódolt ösztönöktől is. Talán beszélhetnénk szerzett és örökölt szépségideálról, és ami ettől a leginkább eltérő, azt gondoljuk csúnyának.
De alapvetően az elutasítások és pozitív visszajelzések száma alapján könnyen behatárolható, hogy ki melyik kategóriába tartozik a külsejét illetően. (Az én mérlegem 164 visszautasítás: 0 pozitív visszajelzés.)
A pontos okok pedig: egyrészt alacsony vagyok, másrészt az arcom sem túl szép. Nagy orr, elálló fülek, elvileg kisfiús arc, vastag ajkak, kerek fejforma. (Jelenleg még dagadt is vagyok, bár mikor csajozni kezdtem lefogytam, de a sok visszautasítás miatt egy időben depressziós voltam, így visszahíztam, most viszont újra edzek) Erre még rárakódott pár betegség is sajnos.
A kisfiús arc és a vastag ajkak nekem egyeseken kifejezetten tetszenek, bár nehéz így megítélni, hogy az összhatás milyen.
A barátnőmről annyit még, hogy én magas, sportos lány vagyok, ő pedig picike, alacsony, szép lány, olyan kis "cuki", de egész más. Pici a keze, a lába, neki mindig a nagy, mackós pasik voltak "szépek".
Pedig az apukája is alacsony, az anyukája magasabb.
Biztosan belejátszik a neveltetés, saját testkép, személyiség is.
"kigyurni se képesek magukat, illetve pénzt összehordani se"
És neked ettől a két dologtól csak valaki valaki? Hát egyszerű lehetsz mint egy faék.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!