Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolja minden magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja minden magát rondának tartó fiú, hogy csak a csúnya lányoknál van esélye?

Figyelt kérdés
Szerintem nem a külső a lényeg, hanem a belső, ezért nem is tartom logikusnak, hogy miköze van a kinézetnek a szerelemhez.
2013. febr. 1. 13:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/172 anonim ***** válasza:
100%
Aki magára az "okádék" szót használja, az miért várja el, hogy a lányok meg akarják ismerni a belsőjét?
2013. febr. 1. 14:02
 12/172 anonim ***** válasza:
33%

Minden magát csúnyának tartó illetve valóban csúnya fiú nevében nem tudok nyilatkozni, ezért csak a saját példámat tudom felhozni.

Egyrészről tapasztalatból. Bár kimondottan csinos lányoknál sosem próbálkoztam, de elég sok visszautasítást kaptam már ahhoz, hogy el tudjam magam helyezni a "rangsorban". A külsőm nem éppen előnyös, és ezt látják is rajtam a lányok, és emiatt általában rögtön ki is kosaraznak, jobb esetben felajánlják a barátságukat. De érthető módon eddig egy lány sem tudott hozzám vonzódni. Ez az egyik oldal.

A másik oldalon ott állnak ugye a lányok, és elnézést a kategorizálásért, de vannak szépek, átlagosak és csúnyácskábbak. (A belső értékek fejtegetésébe most ne menjünk bele.)

Ha megnézzük, a szép lányokra jut mondjuk 20-30 pasi. Nekik "csak" válogatni kell, és nyilván az ottani versenyben egy olyan srác, aki még csak randizni sem randizott soha elég vert helyzetből indul. Erre néha még rá is játszik, hogy az igazán szépek néha sértve érzik magukat, ha egy rondább pasi bepróbálkozik náluk, ezért, hogy egyértelműen tudtára adják a szerencsétlennek, sokszor elég kemény kritikát fogalmaznak meg. (Jó megértem, biztos vannak férfiak, akik nem értenek a szép szóból, de azért mégsem kellene nagyon erőltetni a durva bánásmódot, hiszen a csúnya férfiaknak is van szívük.)

Ugyebár ott vannak az átlagos lányok, akikre szintén jut 8-10 pasi, akik szívesen kezdenének velük hosszabb-rövidebb időre szóló kapcsolatot. De még ugyanúgy tudnak válogatni. A magamfajta csúnya pasinak itt sincs sok esélye. Itt persze közrejátszik az a trend is, hogy a lányok ma már inkább egyedül maradnak, hiszen önfenntartóak, önállóak és a nemi szerepek mára már igencsak megfakultak. Szóval ők inkább hajlamosak kivárni, mintsem összejönni valakivel, aki nem meríti ki a már kislánykorukban eldöntött, saját "herceg fehér lovon" típusát.

Ott vannak a csúnyább lányok is. Mivel az én korosztályomban igen erős a férfi nem túlsúlya (több a férfi, mint a nő), így még rájuk is jut elég pasi. Itt is verseny van, de koránt sem akkora, mint a feljebbi kategóriákban játszó hölgyeknél.

Egész egyszerűen elég mennyiségi megfontolások alapján is a csúnya lányokat előnyben részesíteni a próbálkozások során, mert nagyobb az esély, hogy összejöjjön. (Bár eddig nekem még ez sem sikerült.)

2013. febr. 1. 14:03
 13/172 anonim ***** válasza:
95%

És a másik, hogy ezek a "ronda" srácok mélyen megvannak győződve arról, hogy ők belül rendesek, kedvesek, stb. Ami a legtöbb esetben nem igaz.

Nem lesz rendes, kedves pusztán attól, hogy kevésbé van a társaság középpontjába, bátortalanabb, stb.

2013. febr. 1. 14:03
 14/172 anonim ***** válasza:
42%
jó, most érted, az jobb lenne, ha azzal jönnének a ronda srácok, hogy ők "köcsögök", mint a durva nyers menő srácok és a lányok a nyersségre meg a köcsögölésre buknak? Mert épp ezt is mondhatnák a "ronda" fiuk.
2013. febr. 1. 14:07
 15/172 anonim ***** válasza:
80%
Nem lenne jobb, bár egy időben azt is mondogatták, meg mindenféle mást is, gazdagság, izom, stb. :P
2013. febr. 1. 14:15
 16/172 anonim ***** válasza:
95%
kigyurni se képesek magukat, illetve pénzt összehordani se
2013. febr. 1. 14:22
 17/172 anonim ***** válasza:
82%

13: " mélyen megvannak győződve arról, hogy ők belül rendesek, kedvesek"

Erről is csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Többnyire a "rondaságot" sem úgy szűröm le (és feltehetőleg a többiek sem), hogy belenézek a tükörbe és azt látom, hogy ronda vagyok. Ezt külső visszacsatolás útján tapasztaltam meg, és nem egy-két forrásból kiindulva. Mondhatjuk, hogy már-már szignifikánsan nagy mintavételből jutottam arra a következtetésre, hogy igen, és vagyok "a ronda, lúzer srác".

Ugyanakkor aki hajlamos arra, hogy a külvilág reakcióit is figyelembe véve alakítsák ki az énképüket (értsd: nem akkora az egojuk, mint egy háztömb), azok hajlamosak arra is, hogy a belső értékeiket is az alapján ítéljék meg, amiket a környezetük visszajelez. Amennyiben persze eddig a környezetemtől is azt kaptam volna, hogy egy szemétláda vagyok, akkor nyilván nem tartanám magam kedvesnek és jószívűnek. Azonban érdekes módon, míg a előbbi kifejezést sosem hallottam egy mondatban a nevemmel, addig utóbbi kettőt elég gyakran.

2013. febr. 1. 14:27
 18/172 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem tudják, h még a csúnya lányoknál sincs esélyük, nekik is minimum átlagos fiú kell. Tévedsz, kérdező, a lányoknak csak a külső számít, csak a fiú külsejébe tudnak beleszeretni.
2013. febr. 1. 14:27
 19/172 anonim ***** válasza:
60%
Kövér vagyok rosszak a fogaim stb.De szerintem ha lefogynék és kigyúrnám magam talán lenne esélyem a csajoknál.Nekem így még a ronda csajoknál sincs esélyem,ahogy most állok:).
2013. febr. 1. 14:29
 20/172 anonim ***** válasza:
82%
18: Beleszeretni beleszerethetnek a lányok is a férfiak belsejébe, csak vonzódni nem tudnak a külsejükhöz.
2013. febr. 1. 14:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!