Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyemben? Annyira kellemetlen.
Van egy srác akiért odáig vagyok,de csak ritkán tudunk összefutni és kifejezetten randi még nem is volt,vagyis nem annak volt a dolog kikiáltva.
Na de a hétvégén szeretne találkozni,viszont tegnap mesélte,hogy a családjában mindenki beteg,elkapták ezt a hányásos-hasmenéses vírust! Rettegek a hányástól és szerintem kissé hipochonder is vagyok.
Jó lenne vele találkozni,de beteg nem szeretnék lenni.
Ti lemondanátok a találkozót?
24N
Hát ha a pasim lenne az nyilván más...De 2szer találkoztunk eddig.
Nem is tudom milyen válaszokra számítottam itt a sok unatkozó tizenévestől...
Mért nincs itt olyan kategória is ahol felnőtt emberek válaszolnak felnőtt emberek kérdéseire.
Örülök,hogy jó szórakoztok,de nekem ez azért most elég fontos dolog és komoly probléma!
Én nem mondanám le, ha ő nem beteg akkor nem valószínű hogy elkapod. Ráadásul ha beteg is akkor is el lehet kerülni, korlátozod a taperálást, és ha megkéred hogy ne köhögjön feléd akkor nem nagy esély van rá, hogy megbetegszel.
(Bár amúgy sem valószínű, hogy rádköhög... :) )
http://www.youtube.com/watch?v=al_QGN1FHJ4
:D
ja.. ez nem számkérős kérdés.. mindegy, ide illik;)
egyébként szerintem mond le.. ha a pasi ésszerű lenne, ő is lemondaná, merthát ne fertőzzön már meg..
halasszátok el oszt jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!