Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit csinálnátok a helyemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyemben? Annyira kellemetlen.

Figyelt kérdés

Van egy srác akiért odáig vagyok,de csak ritkán tudunk összefutni és kifejezetten randi még nem is volt,vagyis nem annak volt a dolog kikiáltva.

Na de a hétvégén szeretne találkozni,viszont tegnap mesélte,hogy a családjában mindenki beteg,elkapták ezt a hányásos-hasmenéses vírust! Rettegek a hányástól és szerintem kissé hipochonder is vagyok.

Jó lenne vele találkozni,de beteg nem szeretnék lenni.

Ti lemondanátok a találkozót?

24N

2013. febr. 1. 13:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én nem mondanám le, de én nem is félek holmi vírustól amit a pasim családja elkapott.
2013. febr. 1. 13:16
 2/15 A kérdező kommentje:

Hát ha a pasim lenne az nyilván más...De 2szer találkoztunk eddig.

Nem is tudom milyen válaszokra számítottam itt a sok unatkozó tizenévestől...

Mért nincs itt olyan kategória is ahol felnőtt emberek válaszolnak felnőtt emberek kérdéseire.

Örülök,hogy jó szórakoztok,de nekem ez azért most elég fontos dolog és komoly probléma!

2013. febr. 1. 13:19
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ne csak lemondd, hanem ajánlj egy másik időpontot, és akkor nincsen sértődés.
2013. febr. 1. 13:21
 4/15 A kérdező kommentje:
13:21! ez jó alternatíva,de nem tudom,hogy mondjam le. Azt mégsem mondhatom,hogy rettegek,hogy elkapok valamit azért,mert bár ő nem beteg,de rajta kívül a családjában mindenki az....
2013. febr. 1. 13:22
 5/15 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám le, ha ő nem beteg akkor nem valószínű hogy elkapod. Ráadásul ha beteg is akkor is el lehet kerülni, korlátozod a taperálást, és ha megkéred hogy ne köhögjön feléd akkor nem nagy esély van rá, hogy megbetegszel.

(Bár amúgy sem valószínű, hogy rádköhög... :) )

2013. febr. 1. 13:23
 6/15 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=al_QGN1FHJ4

:D

ja.. ez nem számkérős kérdés.. mindegy, ide illik;)

egyébként szerintem mond le.. ha a pasi ésszerű lenne, ő is lemondaná, merthát ne fertőzzön már meg..

halasszátok el oszt jó:)

2013. febr. 1. 13:27
 7/15 anonim ***** válasza:
Akkor pl miért nem szervezed át egy picit..inkább hívd el őt valahova át hozzátok vagy valami kevesebb az esélye ,h elkapod ha csak ő van ott veled mint fertőzött egyed.....
2013. febr. 1. 13:29
 8/15 anonim ***** válasza:
13:21-es vagyok. Kérdező! Azért mielőtt ennyire azt gondolnád, hogy a tizenévesek nem képesek normális válaszokat adni, elárulom, én is sokkal fiatalabb vagyok nálad, és ugyan közelebb vagyok a húszhoz, mint a tízhez, de akkor sem vagyok felnőtt, és nekem úgy tűnt, hogy szerinted csak a felnőttek képesek komolyan venni valamit. Ez szerintem nagyon nem jó felfogás. A kérdésedre visszatérve: ha már most sem tudsz vele egészen egyszerűen őszinte lenni, akkor szerintem nem érdemes kapcsolatba kezdeni, mert attól sem lesz jobb.
2013. febr. 1. 13:30
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem hozzájuk mennénk,mert ugye nem a pasim. mindegy majd megoldom.Köszi!
2013. febr. 1. 13:35
 10/15 anonim ***** válasza:
Kérdező: ennyi erővel az utcára se menj ki és ne állj szóba az ismerőseiddel se.
2013. febr. 1. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!