Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok csajok ha egy srác elkezdene udvarolna nektek annak ellenére, hogy barátotok van?
Engem nem érdekel,volt rá példa többször is,sőt úgy is,hogy tudtak a páromról,ráadásul a párom legjobb haverja volt az illető,az ilyet meg külön lenézem,sok pasinak elég egy suna,már magyarul,és átértékelik a barátság fogalmát.
Szánalmas.
És ráadásul nem ez az első,hogy barát,haverja próbálkozott be.
Megmondanám, hogy foglalt vagyok.
Bár ha úgy érted a kérdést, hogy a srác már tudná, hogy foglalt vagyok, és mégis udvarolna (és nem poénból), akkor mérges lennék, és elküldeném finoman a fenébe.
Én srác létemre írok ide, a barátnőm nevében. Az én barátnőmre szinte minden 3. pasi ráhajt, meg a barátnőm is olyan hogy szeret nyomulni, persze nem olyan értelembe, de szeret ismerkedni mindenkivel. Én tudom milyen a barátnőm így szeretem ahogy van, és ahogy hogy ismerkedjen de ne menjen el túl messzire, persze amit ő be is tart mert akár elhiszitek akár nem ő hűséges.
Na a lényeg az hogy a barátnőm ő olyan hogy egy ideig hajlandó ezt eltűrni, bevallom én is akkor mozdultam rá legelőször még úgy 2,5 éve hogy volt barátja, ő ezt meg is mondta, tudomásul vettem, de mondta hogy attól még lehetünk barátok, mert egy helyre jártunk szórakozni, és egy suliba is jártunk.
Amikor szakított a párjával akkor ő jött hozzám, aztán összejöttünk egy idő múlva. Persze ugyanúgy járt pasizni de nem találta meg az igazit pedig az ismerőseinek 70%-a nyomult rá.
Most is nyomulnak rá, sőt akkor is amikor kézen fogva sétálunk az utcán vagy megyünk valamerre, ha közösen bulizunk akkor is, de tudomásul veszi mindenki hogy már foglalt és békén hagyják. Volt már egy srác aki nyomult rá, mondtam neki, nem probléma, nyugodtan ismerkedjenek, de ne lépjék túl a határt, és a szemem láttára taperolta le a srác a barátnőmet meg akarta csókolni, leszögezem hogy egyik sem tudta hogy látom őket, és a barátnőm akkora pofont levágott a srácnak hogy azóta a közelébe sem mer menni. Én barátnőm egy bizonyos ideig tűri ameddig csak ismerkednek meg barátkoznak addig ő is úgy áll hozzá, de amint túlzásba esik az illető már le is koptatja.
Elnézést hogy fiú létemre írtam, de nem hagyhattam ki. 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!