Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinálnátok csajok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok csajok ha egy srác elkezdene udvarolna nektek annak ellenére, hogy barátotok van?

Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 11:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%
Nekem mikor ilyen volt elhajtottam a francba... A páromat semmiért nem hagynám el.
2012. nov. 11. 11:02
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel,volt rá példa többször is,sőt úgy is,hogy tudtak a páromról,ráadásul a párom legjobb haverja volt az illető,az ilyet meg külön lenézem,sok pasinak elég egy suna,már magyarul,és átértékelik a barátság fogalmát.

Szánalmas.

És ráadásul nem ez az első,hogy barát,haverja próbálkozott be.

2012. nov. 11. 11:08
 3/22 anonim ***** válasza:
Most nincs barátom, de amíg volt nem törődtem másokkal, akárhogy próbálkoztak.
2012. nov. 11. 11:08
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Megmondanám, hogy foglalt vagyok.

Bár ha úgy érted a kérdést, hogy a srác már tudná, hogy foglalt vagyok, és mégis udvarolna (és nem poénból), akkor mérges lennék, és elküldeném finoman a fenébe.

2012. nov. 11. 11:09
 5/22 anonim ***** válasza:
én egy bizonyos pontig tűrném,mosolyognék de ha már a srác rám mozdul vagy ilyesmi akkor tuti elküldeném :D
 6/22 anonim ***** válasza:
Mostanában a srácok non-stop ezt csinálják, szinte mind. Foglalt csajokra akaszkodnak, nektek is feltűnt? Hiány van csajokból, vagy mi? Hát, ha szeretem a barátomat (mondjuk ha nem szeretném, nem is lennék vele), akkor nagyon-nagyon röviden igyekszem lekoptatni a csávót. A legbosszantóbb, hogy mostanság nem olyan könnyű lekoptatni őket, mert tökmindegy, mit mondasz nekik, erőszakosak. Lehet valami hülyeséget okozó szer a mostani kajákban, mert a férfiak egyre butábbak, ha szépen mondod, ha csúnyán, nem fogják fel, amit mondasz nekik. Vagy csak én futok össze ilyenekkel?
 7/22 anonim válasza:
Vagy csak poén az egész. Én egyik csaj osztálytárs szoktam ugy dumálni, h udvarlásnak lehetne venni(van pasija), pedig mindketten tudjuk h nem udvarlok neki(nemis jön be nekem).
2012. nov. 11. 11:23
 8/22 anonim ***** válasza:

Én srác létemre írok ide, a barátnőm nevében. Az én barátnőmre szinte minden 3. pasi ráhajt, meg a barátnőm is olyan hogy szeret nyomulni, persze nem olyan értelembe, de szeret ismerkedni mindenkivel. Én tudom milyen a barátnőm így szeretem ahogy van, és ahogy hogy ismerkedjen de ne menjen el túl messzire, persze amit ő be is tart mert akár elhiszitek akár nem ő hűséges.

Na a lényeg az hogy a barátnőm ő olyan hogy egy ideig hajlandó ezt eltűrni, bevallom én is akkor mozdultam rá legelőször még úgy 2,5 éve hogy volt barátja, ő ezt meg is mondta, tudomásul vettem, de mondta hogy attól még lehetünk barátok, mert egy helyre jártunk szórakozni, és egy suliba is jártunk.

Amikor szakított a párjával akkor ő jött hozzám, aztán összejöttünk egy idő múlva. Persze ugyanúgy járt pasizni de nem találta meg az igazit pedig az ismerőseinek 70%-a nyomult rá.

Most is nyomulnak rá, sőt akkor is amikor kézen fogva sétálunk az utcán vagy megyünk valamerre, ha közösen bulizunk akkor is, de tudomásul veszi mindenki hogy már foglalt és békén hagyják. Volt már egy srác aki nyomult rá, mondtam neki, nem probléma, nyugodtan ismerkedjenek, de ne lépjék túl a határt, és a szemem láttára taperolta le a srác a barátnőmet meg akarta csókolni, leszögezem hogy egyik sem tudta hogy látom őket, és a barátnőm akkora pofont levágott a srácnak hogy azóta a közelébe sem mer menni. Én barátnőm egy bizonyos ideig tűri ameddig csak ismerkednek meg barátkoznak addig ő is úgy áll hozzá, de amint túlzásba esik az illető már le is koptatja.

Elnézést hogy fiú létemre írtam, de nem hagyhattam ki. 21/f

2012. nov. 11. 11:25
 9/22 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem meg pont az ilyen mert van palim, és nagyon mérges lennék rá, elhajtanám a fenébe mindenképp ha lemer szólítani a fickó !! - hozzáállás az ami miatt a férfiak nem közelednek semmilyen nőhőz sem ,se foglalt de unódó kapcsolatban kimentésre váró ,se egyedülálló nőkhoz sem! MErt nincs ráírva távolról,hogy melyik kategoriába tartozik. Ezért szar ez az egész ismerkedés. Akkor mi a fenét várnak el a nők? Jah, hogy a férfiak áldozzák be magukat, vállaják be ,hogy el lesznek hajtva a bús fenébe. Hát kösz nem. Egyébként leba szom,ha van párja, mindneki elhódítható, csak kell hogy jobb legyen mint az aktuális férge! látom, rengeteg kapcsolat megy szét, a nő meggondolja magát, ilyenre is van példa amúgy. De örök igazság: Prosti prosti prosti kell! AZ nem hajt el sohasem, az sohasem önzősködik, midig oda lehet férni a pics ájához!
2012. nov. 11. 12:31
 10/22 anonim ***** válasza:
Ha jó a csávó, határozott, stb, akkor úgyis behódolnak. Mondjuk én nem udvarolok, csak felszedek lányokat :D
2012. nov. 11. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!