Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinálnátok csajok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok csajok ha egy srác elkezdene udvarolna nektek annak ellenére, hogy barátotok van?

Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 11:00
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
nem Heninek hívnak véletlenül kedves kérdés kiírója?:D
2012. nov. 11. 14:39
 12/22 A kérdező kommentje:

nem Heni vagyok.

Én lennék az a Srác aki udvarolni kezdene a csajnak.

Tudom, hogy van barátja.

2012. nov. 11. 18:17
 13/22 anonim ***** válasza:
És téged ez cseppet sem zavar? Még ha nem jó a kapcsolatuk, az sem jogosít fel erre. Vagy arra nem gondolsz, hogy ha a barátját megcsalja, akkor téged is ugyanígy ejthet majd bármikor, amikor megunt?
2012. nov. 11. 18:37
 14/22 anonim ***** válasza:
65%
Előző! Ez nagyon nem így van. Kérdező,ha te vagy a hódítani vágyó, akkor ne tökölj, szedd el nyugodtan ami kell neked! Ne foglalkozz mással. Előző, te pedig egyrész paranoid módon állsz hozzá, másrészt rettegsz attól,hogy úgy elhagynak egyszer mint a sicc! MErt nem hiszel benne,hogy meg tudd tartani a párodat, és ezért itt tíltakozol ez ellen, és az erkölcsre fogod az egészet, ebbe nem helyes takarózni. A szerelem meg az erkölcs az két külön fogalom, nem kell ezzel foglalkozni. Ugyan ki az a marha,akinek ha tetszik valaki, akkor azon lelkizik, hogy mit gondolna az a vadidegen párja,ha elhódítanám tőle? Kit érdekel? Ha szereti úgyis vele marad, ha meg lepattintható, akkór úgy járt. Ilyenekkel nem kell foglalkozni. RAdírózd le a vetélytársat a fenébe! Azt se feledd kérdező, hogy rengeteg "Hyber" kapcsolat van, ami azt jelenti,hogy azok az emberek, akik egyszerűen párkapcsolatfüggők, nem bírnak egyedül létezni sem, azok ha nem is az igazival, de egy pótlék emberkét összeszednek maguknak, aztán azzal húzatják ki az ínséges időket, amíg nem jön egy különb jobb pali/lány a párjuknál. EZek olyan pótlék funkciót töltenek be! AKi olvassa, akárki! lehet éppen ilyen pótlék. Nem tudhatod, hogy minek tart téged a párod! De ha mégis jön egy ezerszer számára szimpatikusabb hódító egyén, akkor simán leépíti a partnert, aztán le lesz morzsolva egy idő után!és lehet,hogy egy ilyen hyber kapcsolatos lányt fogsz ki, ki tudja, rengetegen vannak! Ezért kell próbálkozni! TEhát próbálkozni kell, adni kell esélyt annak hogy összegyerek azzal akit te kívánsz magad mellé, akitől ég a tűz a lelkedben! Ezt nem szabad elfolytani, csak azért mert te vagy Terézanya, és törődsz vadidegenek lelkivilágával, ők se szeretnek téged, szarnak rád, csak aki tetszik ,aki kell neked azzal tőrődj!Hajts rá!
2012. nov. 11. 21:25
 15/22 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, és semmi ilyesmitől nem rettegek, ugyanis egyrészt tökéletes párkapcsolatban élek évek óta, másrészt száz százalékosan megbízok a páromban, illetve önbizalom hiányosnak sem mondanám magam.

Csupáncsak van gerincem, és nem kellene olyan ember, akivel úgy jöttem össze, hogy megcsalta velem a párját, ennyi :) Ha előtte korrekt módon szakít az illető, az persze más.

2012. nov. 11. 22:37
 16/22 A kérdező kommentje:

Utolsó nagyon jókat írtál, és igen megpróbálom., de azért leírom, hogy is van ez az egész. Csajt még 2 hónapja se ismerem kb 50 napja. Nekem azonnal tetszett nem csak a külseje hanem az egyénisége, stílusa is szóval mindene. Nem csak dugni akarom őt ! Komolyan szerelmes vagyok belé.

Hogy barátja van azt csak 4 napja tudom. Úgy derült ki, hogy küldtem a csajnak sms-t és ő visszaírt hogy a barátjával ül a moziban...Azt se tudtam mit csináljak, gondolhatjátok. FB-on kiderítettem ki is a barátja nem 100 % hogy ő, de valószínű. Csajnak nincsen odaírva a FB-on ki is a barátja az se,hogy kapcsolatban van. Azóta csak a csaj jár az eszembe , hogy elveszítettem. Minden héten találkozok a csajjal mert együtt csinálunk valamit mert így osztott be a tanár minket. Előbb kellett volna lépnem, udvarolnom neki... Most mégis mit tehetnék ? Mit mondjak neki ? Írjatok minél többet légy szíves !

én 25/F ő 22/L

2012. nov. 11. 22:39
 17/22 A kérdező kommentje:
most vettem észre közbe kaptam hozzászólást.
2012. nov. 11. 22:41
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem gerinc kérdése, de ez megin olyan, hogy különbözőek vagyunk, van aki így fogja fel, van aki nem. Ha ez a rajongott lány egy férjnél lévő nő volna, és már kisbabát dédelgetne a karjaiban, na akkor volna helye gerinc,vagy nem gerincről beszélni. Addig nyugodtan azt teszel amit akarsz. Ne pöc sölj. Adj esélyt magadnak. Majd legközelebb veled megy moziba. Megmondja az aktuális palkójának,hogy "figyelj, meggondotam magam, nem téged szeretlek, ne csapjuk be egymást, van egy másik fiú ,aki jobban tetszik nálad" és ezzel le lesz a palika koptatva a fészkes fenébe. Ennyi. Tudod ezek a hódításos dolgok így szoktak működni. A palika hajója szépen elúúszik! Aztán majd keres másik lányt magának, akivel jobban összeillenek. Ezt így fogd fel, ez az ésszerű. Nap mint nap emberek ezrei váltogatják így a párjaikat. Nem egyedi eset. Persze a kivágott félnek nyílván keserű a szőlő, de nem fenékig tejfől az élet. Viszont neked lehet az, ha nem állsz neki lelkizni.
2012. nov. 11. 22:48
 19/22 anonim ***** válasza:

Na akkor én írok neked a másik szemszögből, ugyanis pont ilyen helyzetben voltam.

4 éve éltem kapcsolatban, elég sok problémánk volt, teljesen eltérő volt a személyiségünk, nem tudtunk együtt kb semmit se csinálni, hihetetlen, hogy mennyire nem illettünk össze. De ez volt az első kapcsolatom, így azt hittem, ez normális, mindenkinél így van, ugyanis már az elejétől így voltak ezek a dolgok.

Aztán megismerkedtem egy sráccal, első pillanattól tetszettünk egymásnak, és onnantól csak ő járt a fejemben. Minden szempontból olyan, mint én, annyira elmondhatatlanul boldog voltam, hogy találtam ilyen embert, hogy barátkozni kezdtünk egymással. Neki azért sokszor voltak mindenféle megjegyzései, amiből sejtettem, hogy tetszem neki, de azért konkrétan nem mondta, hogy akar tőlem valamit. Végül már ott tartottunk, hogy minden napomat vele töltöttem egyfolytában (barátomnak ez fel se tűnt, hogy ennyiszer nem voltam otthon, mivel ennyire nem foglalkozott velem...), amikor meg épp nem együtt voltunk, akkor neten beszélgettünk. Végül a srác lépett és eléggé egyértelművé vált a helyzet, mert megcsókolt. Sose gondoltam volna, hogy megcsalom a barátomat, de úgy éreztem, hogy inkább már az a megcsalás, mikor a barátommal vagyok és nem vele... (egyébként ekkoriban le se feküdtünk már egymással meg semmi, annyira kihűlt állapotban volt a kapcsolatunk...).

Aztán még a csók után is hetekig találkoztunk, egész napokat voltunk együtt, végül a srác mondta, hogy majd azért gondoljam át, hogy kit is szeretnék, mert ez így hosszú távon nem működik, mondta, hogy vár bármeddig, hogy lezárjam, mert tudja, hogy nem megy könnyen, csak döntsek, hogy kit is szeretnék. Egy órával később már szakítottam is, és azóta szabadon együtt lehetünk, és nem bánom, mert ilyen boldog még sose voltam, mint vele.

Én ezek után arra biztatnálak, hogy próbáld meg a dolgot, mert sose lehet tudni, simán összejöhet. Csak ne támadd le egyből, előbb próbálj minél közelebb kerülni hozzá.

Nálam is, ha előbb próbálkozik, akkor nagyon sokáig ezt biztos nem hagytam volna, pedig nagyon tetszett nekem régebben is. Szóval csak óvatosan, ne siesd el a dolgot!

2012. nov. 13. 11:52
 20/22 A kérdező kommentje:

úgy döntöttem nem csinálok semmit. Nem kezdek udvarolgatni a csajnak mert nincs értelme. Látom rajta,hogy boldog és odáig van a barátjáért.Így csak le is járatnám magam.

Megpróbálok túl lépni rajta, és nem sokat találkozni a csajjal. Így jártam. Ez is csak velem történhetett meg...

2012. nov. 25. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!