Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok csajok ha egy srác elkezdene udvarolna nektek annak ellenére, hogy barátotok van?
Én ezt válaszolnám:
Én is sokáig ilyen erkölcsös srác voltam, csomó lehetőségem lett volna összejönni olyan lányokkal, akiknek volt pasijuk, de nem voltak boldogok. Mindig azt mondogattam magamban, hogy nem szabad semmit sem tennem, mert biztosan rosszul esne a párjának, ... stb. A probléma csak az, hogy rá kellett jönnöm, miután engem is megszivattak, hogy nem lehet ilyen érzelgősnek lenni, mivel ha van barátnőm és ráhajt egy srác, őt is hidegen fogja hagyni az, hogy nekem mennyire rossz lesz.
Ha a lányt nem tudod elcsábítani, az azt jelenti, hogy szereti a párját. A lényeg, hogy senki sem kímél senkit, és pont. Jah, és valahol a korábbi hozzászólásoknál olvastam, hogy sokszor a pasi barátja hajt rá a lányra (persze az ilyen csak amolyan álbarát): ez is tényleg így van, senkiben sem lehet megbízni 100%-ban, ezt nagyon megtanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!