Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy europai (21/f szoke haj, zoldeskek szem) izmos letemre a feher csajoknak nem kellek, de a ferdeszemu, mongolid csajok szinte rajonganak ertem?
Tehát ő már azt is bántásnak, sértésnek érzi, amit viszont nem tud nyújtani, nem is akar, sőt. Elég sok dolgot elmesélnek nekem az emberek, mert annak ellenére, hogy én se tűrök el bármit, megértő vagyok, lehetőséget adok a megoldásra.
Például a lány nem ért rá az egyik hétvégén, akkor mondta le a randit, késve, amikor a srác már várta. A fiú annyit mondott, hogy szólhatott volna- a lány sértődött meg, hogy még ennyire se megértő. A barátnőivel találkozott, halaszthatatlan ügyben.
Következő alkalommal a fiú hét közepén(!) szólt, hogy a hétvége foglalt a szüleinek(!) kell segítenie pakolni. A lány kiakadt, hogy a múlt hét végén se tudtak találkozni, hogy gondol ilyet?
A történet elmesélését azzal kezdte, hogy drámázott, elhordta a fiút mindenféle szemét bunkónak, aki nem érti meg őt és képtelen alkalmazkodni. Itt speciel a fiúnak adtam igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!