Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet az hogy europai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarak kérdése:

Hogy lehet az hogy europai (21/f szoke haj, zoldeskek szem) izmos letemre a feher csajoknak nem kellek, de a ferdeszemu, mongolid csajok szinte rajonganak ertem?

Figyelt kérdés
Nagyon sok azsiai csajjal ismerkedek, a legtobbnek tetszem. ezzel szemben a feher csajok mintha kerulnenek. miert van ez? magyar lanyok, ilyen szemetek vagytok?

2013. febr. 1. 08:32
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Nem dobják ki bár, de sokszor végletekbe esnek, nőként mondom, hogy igen gyakran kicsit se megértőek. Apróságok miatt is több hetes bocsánatkérést, fenéknyalást várnak, miközben annak az apróságnak a dupláját, háromszorosát maguk is elkövetik. Ez persze néha jellemhibából, gyengeségből is fakad.
2013. febr. 2. 15:42
 32/35 anonim ***** válasza:

Tehát ő már azt is bántásnak, sértésnek érzi, amit viszont nem tud nyújtani, nem is akar, sőt. Elég sok dolgot elmesélnek nekem az emberek, mert annak ellenére, hogy én se tűrök el bármit, megértő vagyok, lehetőséget adok a megoldásra.

Például a lány nem ért rá az egyik hétvégén, akkor mondta le a randit, késve, amikor a srác már várta. A fiú annyit mondott, hogy szólhatott volna- a lány sértődött meg, hogy még ennyire se megértő. A barátnőivel találkozott, halaszthatatlan ügyben.

Következő alkalommal a fiú hét közepén(!) szólt, hogy a hétvége foglalt a szüleinek(!) kell segítenie pakolni. A lány kiakadt, hogy a múlt hét végén se tudtak találkozni, hogy gondol ilyet?

A történet elmesélését azzal kezdte, hogy drámázott, elhordta a fiút mindenféle szemét bunkónak, aki nem érti meg őt és képtelen alkalmazkodni. Itt speciel a fiúnak adtam igazat.

2013. febr. 2. 15:46
 33/35 anonim ***** válasza:
Azt még hozzáfűzöm, hogy ez egy jóképű, helyes, "fullos" fiú, a társaság középpontja, tele haverral, őt követik, ő a "vezér" köztük. A lány meg (szerintem) átlagos, bár a nőkhöz nem értek. Annyi, hogy amolyan kis flegma stílusa van és ezzel dróton rángatja a srácot.
2013. febr. 2. 15:48
 34/35 A kérdező kommentje:
ejnye fiaiam DE elkanyarodtunk a tematol!!!!!
2013. febr. 2. 19:14
 35/35 anonim ***** válasza:
Ha tejfölszőke hajad van az szopacs,ha kicsit sötétebb akkor is. Sztem a csajok az ilyen hamvasszőkéket,vagy piszkosszőkéket szeretik a barnán kívűl.
2013. júl. 9. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!