Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is taszít ha nagyon csillog valakinek a szeme?
Első randi, nagyon jól indult utána azonban felfigyelt a srác a szememre, nagyon sötétbarna szemem van és kontakt lencsét hordok, e miatt pedig nagyon fénylik és/vagy csillog a szemem. Azt mondta ,hogy számára ez taszító és undorító.
Nektek is ez a véleményetek?
áh :) biztos gyöngyőrű szemeid vannak :D
megnézné, őket.. szerintem egyáltalán nem taszító ez :D
bár én lány vagyok, nem tudhatom .. hogy a fiúknak ez milyen.. de szerintem aranyos :D
aki egy másik embert undorítónak talál (hacsak nincs valami csúnya betegsége és nem bűzlik), azzal komoly gondok vannak...
menj már, inkább szép
Köszi mindenkinek!
Azután még sírtam is és hisztis pics@nak nevezett.. Nem tudom ezek után ,hogy fogom rászánni magam még egy randira ,de majd egyszer lesz valami remélem :(
Nekem a barátnoim multkor épp azért dicsérték meg a szemeim, hogy milyen szép kék és hogy csillog!
Szerintem nincs ízlése. Tojd le magasról és ha hisztis pics@nak nevezett akk dupla magsságból duplán tojd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!