Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet az hogy europai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarak kérdése:

Hogy lehet az hogy europai (21/f szoke haj, zoldeskek szem) izmos letemre a feher csajoknak nem kellek, de a ferdeszemu, mongolid csajok szinte rajonganak ertem?

Figyelt kérdés
Nagyon sok azsiai csajjal ismerkedek, a legtobbnek tetszem. ezzel szemben a feher csajok mintha kerulnenek. miert van ez? magyar lanyok, ilyen szemetek vagytok?

2013. febr. 1. 08:32
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Mekkora hülyeség, hogy valaki azért "szemét", mert én nem tetszem neki. Bocs, de ilyet szerintem csak önbizalomhiányos emberek gondolhatnak, akikkel egyébként is valamilyen szempontból "gáz" van. Ez nem "szemétség" kérdése! Ha valakinek én nem tetszem - van ilyen -, azzal nem foglalkozom egy percig sem tovább, ezrével vannak csajok, akik közül biztosan lesz olyan, akinek bejövök. Egyébként lehet hogy nem vagy jóképű, vagy "bunkón" viselkedsz, vagy túl tolakodó vagy, netán látszik rajtad az önbizalom hiánya. Száz és száz oka lehet, először nézz magadba...
2013. febr. 1. 09:25
 12/35 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz egy nagy szám,ha azért leszemetezel valakit,mert nem tetszel neki......itt a stílussal lesz gond :)

Fogadd el,hogy nincs mindenki elájulva tőled,van akinek bejössz,van akiknek nem.

Ennyi a sztori!

2013. febr. 1. 09:28
 13/35 Pj0tr ***** válasza:
Az ázsiai lányoknak egzotikum vagy. A kérdésed alapján pedig egy helyes, magas önimádó egocentrikus srác vagy és ez nem feltétlenül jön be a helyi nőneműeknek.
2013. febr. 1. 10:24
 14/35 anonim ***** válasza:
Igen, talán olyan egzotikum lehetsz az ázsiai nőknek, mint nekem az ázsiai fiúk....
2013. febr. 1. 11:25
 15/35 anonim ***** válasza:

jah egzotikum lehetsz xD

Bár én is taliznék japókkal :)) imádom Japánt!

2013. febr. 1. 14:33
 16/35 anonim ***** válasza:
nem gondoltál arra,hogy esetleg a személyiséggel lehet gond? a nagy arc nem feltétlen vonzó.
2013. febr. 2. 00:35
 17/35 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, az biztosan nem, a személyiség egy nőnek se számít, legalábbis a magyaroknak tuti nem.
2013. febr. 2. 09:53
 18/35 anonim ***** válasza:
akkor te rossz helyen keresgélsz..:)
2013. febr. 2. 10:22
 19/35 anonim ***** válasza:
Sok helyen keresgéltem már, sehol se számít nekik.
2013. febr. 2. 10:25
 20/35 anonim ***** válasza:
Vagy talán pont azért nem kellesz nekik, mert számít a belső. De milyen könnyű őket hibáztatni...
2013. febr. 2. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!