Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaj probléma. A szokásos. :/ Vélemény?
Van egy lány a suliban aki nagyon tetszik,régebben(1 hónapja) ott ölelgetett a padon meg odabujt hozzám mindig.
Most meg hirtelen semmi.Próbálok vele beszélni ,nagyjából annyit mond h igen-nem, nem sokkal többet :/.
A barátnője szerint nagyon tetszem neki csak nem meri elmondani..
viszont ő meg teljesen ugy csinál mintha nem érdekelném.
ráadásul ha nem ketten vagyunk akkor fojton beszól(persze nem olyan durván) de ez eléggé azt látatja velem h nem nagyon kellek neki..Állítólag ő sem tudja eldönteni mit akar.
:/
hát elöre figyelmeztetett e barátnöje hogy fura a csaj de engem nem érdekelt..végülis mostsincs vele baj.
megpróbálhatom de hogy őszinte legyek most már eléggé fosok :/
Attol félek hogy elutasít.
1.Rosszul esne mivel hát szeretem..
2.Mert egy angol csoportba járunk és mostmár elég fura lenne ha nemet mondana és közben minden nap látjuk egymást :(
1-es vagyok. Igen, ezt sejtettem.. hát figyelj.. két verzió van.
1. Kivárásra játszol. Nem mész oda hozzá, de kedvesen köszönsz ha látod - tehát nem dráma meg sértődöttség van, hanem egy egészséges férfiember normális viselkedése miután nem kapott pozitív visszajelzéseket a nőtől. Ez esetlegesen meghozhatja azt, hogy ő közeledik hozzád (kommunikációban).
2. Legyőződ a félelmet és elhívod. Ha belegondolsz nincs veszítenivalód. Tudom ott van az, hogy nemet mond és ez milyen ciki meg stb. De ha véletlen úgy is lenne akkor azon szépen túlteszed magad mert reménytelen ügyekbe nem öljük az energiánkat..:) Fiatal vagy, csomó csaj van, még akármi lehet, szóval nem kell rögtön kétségbe esni.
Még valami: honnan tudod, hogy ő sem tudja mit akar? ezt vki mondta neked? amikor 1 hónapja ölelgetett már megkapta tőled a dalt? és utána milyen dolgok történtek? amikor ő kezdeményezett bármit az hogy történt és mennyi ideje szűnt meg? bármi ötlet, h mitől állt be nála a változás? barátnője erről nem tud semmit? a lényeg, hogy látni szeretném az események sorrendjét, hogy jobban átérezzem, hogy ő hogy működhet ebben a szituban.
A barátnője a legjobb lányhaverom szóval mindent elmond nekem.
A lánynak aki tetszik neki is ő a legjobb haverja szóval a csaj meg neki mond el mindent tehát valószínű hogy bejövök neki és hát végülis csak arra kéne várnom hogy ezt el is mondja.
A dalt még az elején irtam szóval gondolom ebböl kezdödött az egész mert látta hogy nekem tetszik.
Az az egy ötletem van arra hogy mért csinálja ezt , hogy az elején nem tetszettem neki annyira aztán vmi történt, megszeretett és most fél elmondani ( mint ahogy szerintem bárki tenné) mondjuk lehet hogy csak tul optimista vagyok , de próbálok minél jobban az lenni :/
Szerintem mostmár tényleg megpróbálok vele normálisan beszélni ezekről és nem hagyom hogy terelgesse a témát!
Na ezt a hozzáállást mondjuk nem értem, hogy arra vársz, hogy elmondja, hogy tetszel neki? Te már mondtad neki, hogy bejön neked?
Az nem jó ötlet, hogy ezt próbáld kiszedni belőle - egyrészt mert látszólag eddig sem vált be, másrészt mert nem is csodálkozom én sem akarnám így direktbe megmondani - még egy sokkal kevésbé rizikós helyzetben sem és majdnem 2x annyi idős fejjel sem mint a leendő bnőd.
Ne akarj ennyire biztonsági játékos lenni és ne tőle várd, hogy biztosítsa neked a kényelmes érzéseket. Tudod a férfi női kapcsolatokban az a leosztás, hogy az elején a férfiak vállalnak több kockázatot..gondolom ez nem egyszerű feladat, de nekünk nőknek ez imponál:) Szóval bányász elő azt a magabiztosságot és kalandra fel!! Ha ilyen jóban vagy a bnőjével akkor nem is kell félned nyilván igaz, hogy bejössz neki és így van mire alapoznod. Állítom neked a csaj ezt várja ezer éve:-)
Öregem egy cipőben járunk. 95%-ban ugyanez a helyet van/volt nálam is.
Én is kezdeményeztem nála volt ugyanúgy minden , mint nálad. Elhívtam randira többször is , de mind lemondta mindig másvolt a kifogás. Persze elvileg tetszettem neki , belezúgtam én is mint vakló a szakadékba , de egyszerűen tojik rám. Azóta randizom mással
Én a helyedben még várnék kicsit a dologgal próbálkozz nála, ha nem segít ez se hagyd a fenébe. Kevesebb a szenvedés , ha előbb abbahagyod.
Ja igen , ha terelgeti a témát akkor mond meg neki , hogy márpedig ezt itt és most meg kell beszélni. Bár lehet nem azt a választ kapod amit akarsz
Nem jó jel ha valaki tereli az ilyen témát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!