Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma?
Szóval van ez a fiú, és egész álló nap 'öljük' egymást.. és egymás társaságát keressük,egymás mellé ülünk órákon,szórakozunk egész nap, szó szerint tényleg öljük egymást, mindenfélét bevetünk egymás ellen,de kedvességből persze:)
Többen is észrevették, és mindenki azt mondja,hogy olyanok vagyunk mint egy rossz házaspár,és egész álló nap érzem a vibrálást köztünk, és csak erre tudok gondolni,meg rá.
csak, egyszer már bevallottam neki az érzéseimet, és akkor azt mondta hogy nem..5 hónapja volt ez kb..
De oktalanul mosolyog rám ha rá nézek,meg szívat egyfolytában..és imádjuk egymást amúgy..legalábbis ölni:)
nem az ellentétekkel lenne gond mert, helyes gyerek, én meg mondjuk ki azért én se vagyok csúnya, stílus az megegyezik, sőt kedveli is a stílusomat öltözködés és személyiség terén is, ezt már szóvá tette.. és tanulásban is nagyon jók vagyunk
csak egyvalamit nem értek... általánosban össze akart velem jönni.. de akkor meg én mondtam nemet.. (mert hát 11-12 évesen hol voltunk még??):)
most 16 vagyok ...
még is akar valamit?? vagy miért mondott volna akkor nemet? nem tudom..számomra és a barátaim számára is felfoghatatlan..
szerintetek inkább a lány haverjának, testvérének tekint?
mit csináljak hogy ez változzon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!